Участие на Пайплайф България в ХI-та Национална среща на експертите по програми и проекти от общините

Събитието има за цел да подкрепи общините в предизвикателствата по подготовката, управлението и изпълнението на проекти, съфинансирани от фондовете на ЕС. Ползата е засилване на партньорството и единодействието на общинските „евроексперти" с управляващите и контролните органи по усвояването на евросредствата. Срещата е място за диалог между съмишленици в общата им цел да бъдат преодолени затрудненията, минимизирани грешките, намалена административната тежест и ускорено договарянето и изпълнението на общинските проекти.
Темите в срещата са с фокус върху проблемите по изпълнението на общинските проекти от настоящия програмен период и напредъка в подготовката на следващия 2021 - 2027.
Акцент се постави и върху практическото прилагане на режима на държавните помощи, подготовката и изпълнението на проектите, финансирани чрез финансовите инструменти; налагането на финансови корекции.

Генерален спонсор на събитието бeше Пайплайф България. За организирането на щанда и представяне пред форума на обща фирмена презентация се подготвиха колегите Иван Цанов и Николай Куюмджиев.

 

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!