3D принт в производството на системите за отпадъчни и дъждовни води!

В последните няколко години, Пайплайф значително подобрява  инсталациите за отвеждане на отпадъчни и дъждовнои води. Като световен пионер, Пайплайф  е първата компания, която прилага автоматизиран 3D печат и софтуер за производство на шахти и профили. След като първият принтер започва да оперира преди повече от година и половина, в следващите месеци се очаква този процес да се развие в цялата група.

Пайплайф България вече има своя инсталиран 3D робот, който е в режим на тестване и очква да започне работа на пълни обороти.

Подобрено качество, наличност и поддръжка 

С напълно автоматизираната 3D технология за печат, Пайплайф цели да подобри услугите, които предоставя на клиентите си. Поради повишената производствена скорост и възможността за изпълнение на принтера 24/7, е възможно да се борави с повече поръчки за по-кратък период от време. Това от своя страна ще оптимизира времето за доставка към клиента.

3D принтерът осигурява оптимизирана хидравлика, напълно съобразена със спецификациите на всеки проект.Софтуерът, свързан с принтера,  е разработен заедно с партньорската софтуерна компания на Пайплайф и може да изчисли и начертае профил в рамките на 20 минути. Прецизността на 3D печатa позволява изпълнение 1:1 с гладък и безшевен интериор, а това от своя страна подобрява цялостното качество на продукта и намалява нуждата от поддръжка.

Прецизност и Безопасност 

Освен ключовите ползи за клиента, безопасността също играе важна роля при замяната на ръчното производство с 3D печат. Има много случаи, когато се изискват нестандартни връзки за шахти, което налага ръчното им изработване. "Обикновено, нестандартните връзки се изработват ръчно, което носи риск от инциденти", обяснява Тон Шонмейкър, международен ръководител на проекта в R&D отдела на Пайплайф.

3D printer

Споделяне:

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!