Премиум решения за напояване за Балканския регион: Пайплайф България с нова производствена линия!

18. май 2023

В отговор на нарастващото търсене на системи за капково напояване на Балканите, Пайплайф България инсталира нова производствена линия в завода си в Ботевград по-рано тази година. Прецизност, висока производителност и бърза доставка — новия премиум капков маркуч на Pipelife отговаря дори на най-високите изисквания и очаквания.

Премиум капков маркуч

Увеличаване на наличността на силно търсен продукт

В отговор на увеличаващите се периоди на засушаване, все повече фермери в балканските страни разчитат на прецизни решения за напояване, за да защитят своите култури и да осигурят по-високи добиви. Сред различните налични технологии за напояване, системите за прецизно или капково напояване, се открояват поради сведената до минимум консумация на вода и енергия.

В началото на тази година, Пайплайф България стартира производството на маркучи за капково напояване във фабриката в Ботевград. Новият премиум капков маркуч идеално допълва продуктовата гама на Pipelife за прецизно напояване, като гарантира, че клиентите получават цялостно решение от един доставчик.

Душан Янкович, Мениджър бизнес развитие на сегмент напояване в Pipelife, коментира наскоро пуснатата линия:

„Основната причина да произвеждаме премиум капков маркуч в нашия завод в Ботевград, е да осигурим предлагането на продукт, предпочитан от 70-80% от балканските фермери, които използват напояване. Новата линия ни позволява да бъдем много гъвкави в производството и да отговаряме незабавно на заявките на клиентите, дори когато са поръчани големи количества.“

Най-модерната производствена технология елиминира често срещаните проблеми при капковото напояване

При избора на капков маркуч е препоръчително внимателно да се огледа зоната за филтриране, където се отделя водата. Честото запушване, което води и до честа поддръжка, е широко разпространен проблем при нискокачествени маркучи.

Pipelife използва технология, която позволява производството на безшевен маркуч с интегриран лабиринт и лазерно изрязани прорези. Лазерната технология се използва за висококачествени капкови маркучи, а прецизно изрязаните прорези предотвратяват проникването на корени и почвени частици по време на напоителния сезон. За да се елиминират всякакви производствени грешки, всяка една ролка се подлага на редица тестове, като се проверява и за визуални несъответствия.

„С тази линия ние произвеждаме продукт с най-високо качество. Технологията, която използваме, автоматично извършва оценки на качеството на осем различни параметъра, докато маркуча е все още на линията. След това, друга тестова машина проверява качеството на капкообрувателите. Освен това, ние поставяме QR кодове на всяка ролка, което означава, че всяка партида, която излиза от завода, може да бъде проследена, осигурявайки допълнителна увереност на фермерите.“ добавя Янкович.

Новата линия в момента се използва за производството на най-разпространения диаметър капков маркуч-DN16, но също и на DN22, който се залага в проекти за капково напояване, които изискват по-висок дебит или по-голяма дължина на секциите.

Бързи доставки за целия балкански регион

Пайплайф България вече направи първите доставки на премиум лентов маркуч за няколко мащабни проекта за напояване в Унгария, Сърбия и Румъния.

„Наличието на собствена производствена линия е голямо предимство не само за България, но и за всички останали страни от региона, тъй като можем да намалим още повече сроковете за доставка и разходите“, казва Георги Петров, Търговски представител напоителни системи в Пайплайф България. „Наред с отличното представяне на продукта и напълно персонализирания дизайн на системата, качеството на услугата е това, което фермерите, с които работим, ценят особено високо.“

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!