Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

новини

Статия „ВАРНА УЕЙВ“

Ние от Пайплайф вярваме че предлагаме най-добрите тръбни системи на българския пазар, но се гордеем също и с най-добрите партньори в България. А, когато имаш най-доброто неимоверно работиш и по най-впечатляващите обекти в страната. Така стоят нещата и с една нова сграда, която ще се превърне в емблема на морската ни столица „ВАРНА УЕЙВ“.

Изграждане на Лидл в Бор, Сърбия с продукти на Пайплайф България

Местоположение: Бор, Сърбия Инвеститор: Lidl Доствчик: Uniprogress Краен доставчик: Wetrico Използван продукти: Aqualife PE100 SDR17 DN32-110; PP PRAGMA SN8 DN160-400, PRO1000, PP-HT DN50-160, PVC COEX SN8 DN110-200
Декларация за екологичен продукт и Оценка на жизнения цикъл

Декларация за екологичен продукт и Оценка на жизнения цикъл

Pipelife като активен член на Европейската асоциация за пластмасови тръби и фитинги (TEPPFA) има желание да повиши осведомеността за стойността, която пластмасови тръбни системи предлагат за устойчиво бъдеще.

Дълговечност на пластичните материали

През последните години в професионалните среди на хидроинженерите все повече се повдига въпросът за живота на пластичните материали, които навлязоха широко в инженерното проектиране. Ние Pipelife, като производител с дългогодишна история, искаме да ви разкажем за историята на една интересна снимка от далечната 1963 година. Още тогава, предшественикът на Pipelife в Норвегия произвежда HDPE тръби с различни дължини и диаметри.
Pipelife прeустановява продажбата на на PP канализационната система HT Line в България

Pipelife прeустановява продажбата на на PP канализационната система HT Line в България

Скъпи приятели, искаме да Ви уведомим, че считано от 01.07.2017 Пайпалйф България преустановява предлагането на продуктите от системата PP HT Line на българския пазар. Поръчки ще се приемат до 15.06.2017, след тази дата ще изпълняваме заявки с наличните на склад стоки. При липса на наличност на някой артикул, то той няма да се доставя!

Национален семинар за ВиК инфраструктура на Пайплайф България, май 2017

„Пайплайф България” има удоволствието да сподели, че на 12 и 13.05.2017 в СПА Хотел „Калиста“, Старозагорски минерални бани проведе семинар в сътрудничество с колегите от фирмите „Ротенбергер“, „Каниско“ и „Българската асоциация по водите“. На семинара присъстваха представители на ВиК Дружества от цялата страна и проектанти.

Изграждане на Лидл в Смедерево, Сърбия с продукти на Пайплайф България

Местоположение: Смедерево, Сърбия Инвеститор: Lidl Доставчик: Uniprogress Краен доставчик: Partax Използван продукти: Aqualife PE100 SDR17, PP PRAGMA SN8 DN160-400, PRO1000, PP-HT DN50-160, PVC COEX SN8 DN110-160?

Пайплайф гостува на Мастърхаус

Ние от Пайплайф, като се казва в онзи футболен девиз „YOU’LL NEVER WALK ALONE” никога не оставяме нашите партньори сами. За нас е привилегия да предаваме нашите знания и опит. Затова и направихме инициативата „Ден на майстора“ във веригата строителни магазини Мастърхаус.
Челната заварка на полипропиленовите тръби тип PP Mono издържа 10bar положително налягане!

Челната заварка на полипропиленовите тръби тип PP Mono издържа 10bar положително налягане!

КОМПАКТНИ ГЛАДКОСТЕННИ ПОЛИПРОПИЛЕНОВИ ТРЪБНИ СИСТЕМИ ЗА ИНФРАСТРУКТУРНА КАНАЛИЗАЦИЯ - PP MONO PP Mono е еднослойна, компактна, гладкостенна система от полипропилен за инфраструктурна канализация отговаряща на БДС EN1852-1.
Заедно с „Каниско“!

Заедно с „Каниско“!

Колеги проектанти, бихме искали да инфромираме, че съвместно с Каниско в програмите за инфраструктурно ВИК проектиране Hydra & Canalis, са добавени и тръбните системи, които „Пайплайф България” предлага на пазара.
pipelife_flags