Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

новини

Пайплайф отново в Мисия Моят Дом

Пайплайф България започна участия в поредица от предавания Мисия Моят Дом, които ще бъдат на тема "Бани, интериор, оборудване и тръби" и където ще бъдат показани премиум системите на Пайплайф за водопровод, отопление и канализация.

Пайплайф България в пореден форум на БАВ

Пайплайф България взе участие в Четвъртата годишна среща по проект „Процесен бенчмаркинг във ВиК дружества в България“ и специализиран семинар, 20 – 21 февруари 2018 г., Стара Загора – хотел „Верея“, организирана от Българска Асоциация по Водите.
Пайплайф и Фюжън

Пайплайф и Фюжън

От 2015 година Пайплайф България в сътрудничество с Fusion стартира внедряването на нова гама продукти които да бъдат в помощ на клиентите. Eлектродифузионните фитинги Fusion гарантират безпроблемна работа и високо ниво на изградената водопроводна мрежа.

Онлайн електронна форма за поръчки на Пайплайф България ЕООД - E-Forms

През последните години за улеснение на клиентите при поръчка на стока и на нас от Пайплайф при обработката на заявките бяхме създали електронна форма за поръчки в excel. Този начин на работа, беше доста успешен, но възможностите му се изчерпваха само до избор на продуктите и количествата.

Управителят на Пайплайф България сподели опит в събитие на Австрийското търговско посолство

“България е привлекателна за австрийските инвеститори заради ниските данъчни ставки и изгодните разходи за труд. Емиграцията и липсата на квалифицирана работна ръка обаче възпрепятстват ръста на инвестициите”, заяви Улрике Щрака, съветник към Търговския отдел на посолството на Австрия в България.

Демонстрации на фитинги Fusion пред ВиК София Област и ВиК Перник

На 04 и 06 декември 2017г. , Пайплайф България представи полиетиленови електрозаваряеми фитинги Fusion пред ВиК София Област и ВиК Перник. Презентациите се състояха от две части - кратка теоретична част и по-дълга практическа демонстрация. На мероприятията присъстваха технически лица и представители на аварийни екипи, с които се проведе дискусия с въпроси и отговори.

Prakto Klap- още едно решение за канализацията

Често при проливни дъждове канализационните системи не могат да поемат цялото количество вода. Това води до препълване и връщане на водата по канализационните тръби към сградите. Този процес предизвиква наводнения, които засягат главно приземните етажи или мазетата, където има сифони и тоалетни.

Монтаж на шахта PRO в Бургас

„Пайплайф България“ ЕООД съвместно с „Водоснабдяване и канализация ЕАД Бургас, на 03.11.2017 г., реализира монаж на канализационна ревизионна шахта от серията PRO1000 в град Бургас. За място на монтажa експлоатационното дружество избра подменящ се участък от съществуващ канализационен колектор ...

Почивни дни на „Пайплайф България” ЕООД по Коледните и Новогодишни празници!

Уважаеми клиенти, приятели и партньори, Ние от „Пайплайф България” ЕООД, предоставяме на Вашето внимание информация относно почивните дни около Коледните и Новогодишни празници, както и дните на инвентаризации, по време на които складовете ни няма да работят: ...
Тръбите Robust RC  в нов проект

Тръбите Robust RC в нов проект

През октомври 2017г., стартира нов проект на Община Бургас, в който бяха предпочетени тръби полиетилен 100RC– тип Robust RC на Пайплайф. Проекта е "КПС в землището на кв.Рудник, гр.Бургас и тласкател до изливна РШ пред ПСОВ “Ветрен" ...
pipelife_flags