Choose your region

Контакт · Languages: BG | EN
Menu

новини

Ревизионни и инспекционни шахти PRO на Пайплайф със „Знак за качесво на БАВ

Пайплайф продължава със сертифицирането на продукти за инфраструктурните водопроводни и канализационни системи. Kъм вече сертифицираните със „Знак за качество на БАВ“ - РР гофрирани тръби - система Pragma, PE/РР спирални тръби –система Pragnum за пренос на отпадъчни води, а също и РЕ тръби за пренос на питейна вода ...

2017-та започва с награди!

Ние от Пайплайф България, имаме удоволствието да споделим, че за нашите клиенти и приятели, годината започва с награди. Това е резултат от участието в инициативата ни „Дай идея и спечели 1000лв. награда“...

Нов каталог Мастър3

Пайплайф публикува обновения каталог на Мастър3. Системата Мастър3 се е доказала през годините като най-добрата безшумна канализационна система предлагана в България. За да задоволим всички потребности на нашите клиенти добавихме в гамата и диаметър ф90.

Геотермални системи на Pipelife

Земята като доставчик на енергия Земята образува естествен акумулатор на топлина, който получава енергия от вътрешността на земята, чрез слънчевите лъчи, дъжда, подпочвените води и т.н.

Теоретично-практическа демонстрация пред ВиК Троян и ВиК Монтана на фитинги Фюжън

На 24 и 25 Ноември 2016 , представихме Фюжън под формата на теоретично-практическа демонстрация пред ВиК Троян и ВиК Монтана На мероприятията присъстваха технически лица и представители на аварийни екипи.
Инсталация на Master 3, PPR системи и система от тръби и фитинги Radopress

Инсталация на Master 3, PPR системи и система от тръби и фитинги Radopress

Уважаеми клиенти, Пайплайф България взе участие в предаването Мисия Моят Дом, където представи продуктите Master 3, PPR системи и Radopress.
Пайплайф България представи електрозаваряеми фитинги Фюжън в Пазарджик, Хасково и Благоевград.

Пайплайф България представи електрозаваряеми фитинги Фюжън в Пазарджик, Хасково и Благоевград.

Eлектро заваряемите фитинги са допълнителен тест за качеството на напорните тръби. Това е естествено действие от факта, че прецизността на фитингите задължава и тръбите да бъдат с перфектни параметри.

Почивни дни на „Пайплайф България” ЕООД по Коледните и Новогодишни празници!

Уважаеми клиенти, приятели и партньори, Ние от „Пайплайф България” ЕООД, предоставяме на Вашето внимание информация относно почивните дни около Коледните и Новогодишни празници, както и дните на инвентаризации, по време на които складовете ни няма да работят: ...
Нова ценова листа – Вътрешносградни фитинги и аксесоари

Нова ценова листа – Вътрешносградни фитинги и аксесоари

Пайплайф България има удоволствието да предостави на Вашето внимание нова ценова листа на предлагани от нас Вътрешносградни фитинги и аксесоари. Освен в подменю Ценови листи, с нея може да се запознаете и тук.
Демонстрационен монтаж на шахта в Сливен

Демонстрационен монтаж на шахта в Сливен

„Пайплайф България“ ЕООД съвместно с „Водоснабдяване и канализация - Сливен“ООД и с HTI Bulgaria, на 23.11.2016 г., реализира монтаж на канализационна ревизионна шахта от серията PRO1000 в град Сливен.
pipelife_flags