Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

новини

Нова офис сграда на фирма SEVAN с продукти на Пайплайф България

Уважаеми клиенти, Имаме удоволствието да Ви съобщим, че продукти на Pipelife бяха заложени в един от поредните частни обекти "Бизнес център" във гр.Бургас. Този път в сериозната инвестиция бяха предпочетени тръбите на Пайплайф за системата от полипропилен за безшумна канализация – Master 3.

Демонстрация на тръби и барбекю в УАСГ

На 10-ти май 2016 година в двора на УАСГ се проведе нестандартна за студентите демонстрация с тръби, придружена с вкусно барбекю на водещата фирма за ВиК материали–Пайплайф България.

Pragma Lock

„Пайплайф България“ непрекъснато търси решения за подобряване качеството на продуктите и решенията, които произвежда и предлага в областта на ВиК инфраструктурата. Практическият опит и обратната връзка с клиентите често показват местата и областите където могат да се търсят подобрения на съществуващи решения.

Посещение на софийската строителната гимназия Христо Ботев във фабриката на Пайплайф

От много години вече Пайплайф е организатор на обучения за навлизащите млади специалисти във ВиК областта. И едно добро решние е те да видят производството „на живо“, от начало до край на технологичния процес и особено важно е какво се случва след това – непрекъсат контрол и тестове на готовите продукти в лабораторията на фабриката.

3 години строителен маркет Снабстрой в Перник

На 17 май фирма Снабстрой отпразнува 3 годишния юбилей на новия си магазин в гр. Перник. През целия ден имаше специални пограми за гостите и клиентите с изненади и подаръци. Пайплайф взе дейно участие в празненството с организирането на практическа демострация на топ продуктите за сградни ВиК инсталации ...
Пайплайф- с участие в курс към ЦПО

Пайплайф- с участие в курс към ЦПО

Център за професионално обучение към Българска Асоциация по Водите организира курс на обучение за специалисти от ВиК бранша, в град Вършец, с водеща тема „Експлоатация на външни канализационни мрежи“.

18.07.2017 - Предвиждане за 100 години експлоатационен живот на полиолефиновите гравитачни канализационни системи“

Представяме ви обобщено проучване проведено от Европейска асоциация на производителите на пластмасови тръби и фитинги - Teppfa в сътрудничество с Borealis и LyondellBasell. Целта на настоящото проучване е да се осигурят достатъчно валидирани данни, за да може да се декларира очаквана продължителност от поне 100 години на експлоатацията на полиолефиновите ...

Прочистване на канализации

Ние от „Пайплайф България“, искаме да представим на вашето внимание Доклад за влиянието върху канализационните тръби при почистване под високо налягане. Оригинала на доклада е на немски език и обхваща 210 страници от които ние сме превели разделите, които според нас представляват най-голям интерес.

Практическа демонстрация на Пайплайф при фирма Аспид в Плевен

И този сезон Пайплайф проведе вече традиционната демострация на продукти и техники на монтаж в базата на Аспид в гр. Плевен. Заедно с партньорите си от австрийската фирма за сифони HL представи утвърдената вече ПВЦ система за канализация с карбон Solidpipe, системата Pragma за външна канализация със заключване на муфата/което прави невъзможно ...

„ВАРНА УЕЙВ“

Ние от Пайплайф вярваме че предлагаме най-добрите тръбни системи на българския пазар, но се гордеем също и с най-добрите партньори в България. А, когато имаш най-доброто неимоверно работиш и по най-впечатляващите обекти в страната. Така стоят нещата и с една нова сграда, която ще се превърне в емблема на морската ни столица „ВАРНА УЕЙВ“.
pipelife_flags