Choose your region

Контакт · Languages: BG | EN
Menu

новини

Пайплайф гостува на Мастърхаус

Ние от Пайплайф, като се казва в онзи футболен девиз „YOU’LL NEVER WALK ALONE” никога не оставяме нашите партньори сами. За нас е привилегия да предаваме нашите знания и опит. Затова и направихме инициативата „Ден на майстора“ във веригата строителни магазини Мастърхаус.
Челната заварка на полипропиленовите тръби тип PP Mono издържа 10bar положително налягане!

Челната заварка на полипропиленовите тръби тип PP Mono издържа 10bar положително налягане!

КОМПАКТНИ ГЛАДКОСТЕННИ ПОЛИПРОПИЛЕНОВИ ТРЪБНИ СИСТЕМИ ЗА ИНФРАСТРУКТУРНА КАНАЛИЗАЦИЯ - PP MONO PP Mono е еднослойна, компактна, гладкостенна система от полипропилен за инфраструктурна канализация отговаряща на БДС EN1852-1.
Заедно с „Каниско“!

Заедно с „Каниско“!

Колеги проектанти, бихме искали да инфромираме, че съвместно с Каниско в програмите за инфраструктурно ВИК проектиране Hydra & Canalis, са добавени и тръбните системи, които „Пайплайф България” предлага на пазара.

Изграждане на административна сграда на Лидл в Белград, Сърбия с продукти на Пайплайф България

Инвеститор: Lidl Доствчик: Uniprogress Краен доставчик: Aquaeductus Използван продукти: Aqualife PE100 SDR17 DN32-110, PP PRAGMA SN8 DN160-300, PRO1000, PP-HT DN50-160, PVC COEX SN8 DN110-160.

Семинар на Пайплайф на тема „Вътрешносградни системи“ в Македония

Ние от Пайплайф обичаме и държим да разширяваме кръгозора си, затова и погледнахме към Македония, като към възможност да се представим и на нашите приятели там. И понеже човек се представя винаги с най-доброто, което има, затова и ние се представихме с нашите най-добри системи MASTER3 и RADOPRESS.
Какво бихте ми препоръчали за сградно ВиК?

Какво бихте ми препоръчали за сградно ВиК?

Често ни задават този въпрос! Много лесно би било да кажем просто PPR за водопровод и PVC за канализация. Обаче ние не сме такива, не обичаме да ни е лесно а напротив обичаме предизвикателствата и да убеждаваме нашите клиенти с аргументи, знания и опит. Затова ние казваме: ...

Правилен подбор на многослойни тръби за инсталации в сгради за топла и студена вода

PE-X или PE-RT тръби със или без алуминиев слой? Важен въпрос, който възниква често е какъв да е материала, от който е направена тръбата. Обикновено това е омрежен полиетилен РЕ-Х или неомрежен PE-RT. Това са формули на полиетилен с повишена термична устойчивост които имат сходни технически параметри.

Многослойни тръби за инсталации в сгради за топла и студена вода

Какъв е стандарта и маркировката на многослойните тръби и защо те са важни при избора на най-подходящата тръба? Многослойните тръби за отопление и водопровод, използвани в България и Европейския съюз трябва да отговарят на изискванията на стандарт БДС EN ISO 21003 -1,2 : 2008.
Нова жилищна политика- включете се и Вие!

Нова жилищна политика- включете се и Вие!

Като член на Коалиция за подобряване на жилищните условия в България „Достоен дом“, Пайплайф България има удоволствието да Ви представи инициативата за изработване на възложената в началото на тази година от МРРБ нова Национална жилищна стратегия.

Пайплайф България- в Академия „Лидерите“

Академия Лидерите е инициатива, която се провежда в рамките на 9 месеца и чиято основна цел е да помогне на водещи компании в строителния бизнес да открият кадри за определени позиции сред студенти четвърти или пети курс, магистратура, или наскоро дипломирани.
pipelife_flags