Обновена ВиК мрежа на Троян с тръбите на Пайплайф България!

29. април 2015

Вложени продукти:

Напорен водопровод: РЕ 100 Aqualife

 

Детайли:

Обект: „Доизграждане и реконструкция на ВиК мрежата на град Троян по инвестиционен проект № DIR-51011116-32-87 „Изпълнение на втори етап на интегриран проект за водния цикъл на гр. Троян”.

Инвеститор: Община Троян
Изпълнител: ДЗЗД ТРАЯНУС

 

 Пайплайф България е основен доставчик на материали за изграждане на проект: „Доизграждане и реконструкция на ВиК мрежата на град Троян по инвестиционен проект № DIR-51011116-32-87 „Изпълнение на втори етап на интегриран проект за водния цикъл на гр. Троян”.

По-конкретно бяхме предпочетени за доставчик на  РР гофрирани тръби  и фитинги Pragma SN 8 –DN 200-DN 600 mm-двуслойна полипропиленова тръба с гладък вътрешен слой и  трапецовиден профил за външния слой-тип B,                                РР шахти PRO 1000 -конструирани от отделни инжекционно изляти съставни части с външна оребрена повърхност, свързани помежду си чрез заваряване или чрез уплътнител от еластомер, дъждоприемни шахти от РР PRO-RG-ID 400, ПВЦ тръби и фитинги DN 200 за изпълнение на СКО и РЕ тръби Aqualife  от РЕ 100 за водопреносната мрежа DN 25-DN 225 SDR 17                  

С доставките на произвежданите от нас продукти ние се надяваме бъдещите ползватели на изградените тръбопроводи да оценят ползите -ниски експлоатационни разходи,които пластмасата като материал дава възможност да бъдат постигнати ,както и да пожелаем на жителите и гостите на този прекрасен град  малко аварии и комфорт!

PE100RC Aqualine

С доказаната си висока устойчивост на пукнатини при удар, тръбите от PE100 RC са специално пригодени към засилените изисквания при полагане. Те са по-устойчиви на външни удари като драскотини, издълбаване, концентрирано натоварване и деформация, като при това не губят изискванията за напорни тръбопроводни системи.
 

Предимства:

  • спестете от инертните материали, а не от тръбата
  • висока устойчивост при бавно разрастване на пукнатини,
  • много добра устойчивост на високи концентрирани натоварвания,
  • без използване на инертни материали за полагане
  • дълъг експлоатационен живот, дори при тежки условия.
  • отговарят на всички приложими стандарти,
  • подходящи са за различни приложения и начини на полагане, благодарение на отличните качества на  материала

 

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори