БЕЗОПАСНОТО И ПРАВИЛНО ПРЕМИНАВАНЕ НА КАНАЛИЗАЦИОННИТЕ ТРЪБИ ПРЕЗ ПЛОЧИ ИЛИ ДРУГИ БЕТОННИ ЕЛЕМЕНТИ ВЕЧЕ СИ ИМА ИМЕ- PIPELIFE PROTEKTOR!

20. април 2021

Със започването на строителството на една къща, паралелно започва и изграждането на необходимата тръбна инфраструктура. И докато вече гледаме към  следващата стъпка, има детайли, който лесно могат да компрометират изграденото до момента.  Изграждането на кофражи, подготовката на арматурата и изливането на много кубически метри бетон застрашават целостта на вече положените тръби. Как да защитим тръбите си?

Нека проследим как успешно това беше направено при еднофамилната къща в покрайнините на  София, при която строителя и инвеститора се довериха на качеството, практичността  и предимствата на продуктите Пайплайф!

ИНОВАТИВЕН ПРОДУКТ, КОЙТО ЩЕ  СПЕСТИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ, ВРЕМЕ И УСИЛИЯ!

 Protektor е обсадна тръба, която защитава основната канализационна тръба от всички потенциални проблеми, като в същото време дава възможност бързо и лесно да се продължи щранга. 
„В случая с нашата къща, Protektor свърши своята работа идеално! Ползите са много, но най-вече ще ни спести допълнителна работа и евентуални проблеми при вътрешните ВиК инсталации“ споделя един от инсталаторите на нашата частна еднофамилна къща. Това може да означава само едно- строително-ремонтните дейности продължават по план, а от това остава доволен както инсталатора, така и инвеститора на обекта!

Лесен монтаж и 100% защитена тръба за сигурна ВиК инсталация

Продуктът представлява гофрирана тръба ф160 изработена от здрав полиетилен и изолация от микропореста гума, която центрира основната тръба. Protektor се изработва с дължина от 0,5 метра, но при нужда може да бъде разрязан на обекта за да се направят две парчета от по 0,25м.

Монтажът на Protektor е много лесен. Когато канализационните тръби са подготвени и вече е ясно къде ще бъдат бетоновите плочи или основи, в зоната на контакт се поставя изделието чрез напъхване до необходимата позиция. Така то вече работи, като своеобразен щит, който защитава и центрира тръбата.

Залагането на Pipelife Protektor още на етап кофражна работа пести средства впоследствие за разпробиване на необходимите  отвори с диамнтено-пробивни машини. При нашата еднофамилна къща, изграждането на сградните ВиК системи се случва по план! А това, че те са осигурени от един доставчик, носи сигурността, която търси клиента за своя дом:

„Факт е, че от Пайплайф ми предложиха всичко необходимо за изграждане на ВиК инсталациите. А тази защитна тръба се оказа плюс, който според строителите ще спести доста излишна работа. Доволен съм!“. 

Споделяне:

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори