Грижа за поколенията!

23. юли 2021

Наша грижа и отговорност е да защитаваме и подобряваме околната и обществена среда, за да осигурим безопасен и здравословен начин на живот за настоящето, а и бъдещи поколения. Стремежът и опитите ни в тази посока не са свързани единствено с качествени решения, които да удовлетворяват всички нужди на клиентите. Ние полагаме усилия и в друга насока- запознаваме бъдещи и настоящи ВиК специалисти с основни международни и национални норми, с нови технологии и материали, с отношение към околната среда и ресурсите!

СЪВМЕСТНАТА РАБОТА Е ЧАСТ ОТ НАШИЯ ЖИВОТ! ЧРЕЗ ОБЕДИНЯВАНЕ НА НОУ-ХАУ, УМЕНИЯ, ОПИТ И КРЕАТИВНОСТ, ПОСТИГАМЕ ПОВЕЧЕ ЗАЕДНО!

Това е и основната идея на нашата нициатива Ден на майстора, която традиционно организираме в скалдовите бази на наши партньори и дистрибутори. Освен полезната информация и презентации, друга важна за нас част от тези събития е барбекюто, което  ни дава възможността да отговорим на много практически въпроси, директно зададени от наши клиенти в неформална, приятелска атмосфера! Тези мероприятия винаги са и добра възможност за персонала на търговските обекти да получат изчерпателна и детайлна информация за продуктите на Пайплайф България, които предлагат! По време на презентациите си, разчитаме и на подкрепа от нашите партньори от Ротенбергер България!

Турнето  от „барбекюта“ за изминалото първо шестмесечие на тази година включи множество градове. А сред нашите  домакини се наредиха „АА Тони груп“ Варна, „Рувик“ Шумен, „Сага 2000“ Горна Оряховица, „Топпласт“ Стара Загора,“Баш Най По“ Търговище,  „Стоди“ Бургас, „Деплан“ Бургас, „Шанс Паскалеви“ Ямбол, „Аспид“ Плевен, както и колегит от Пайплайф България-склад София! Програмата е запълнена и за есенните месеци! 

Ден на майстора!

ИЗГРАЖДАМЕ БЪДЕЩЕТО ЗАЕДНО!

Грижата за бъдещите поколения специалисти във ВиК областта не ни е чужда, а напротив- това е важна мисия, с която сме заети отдавна. Въпреки паузата, предизвикана от „ковид обстановката“, тази година с нови сили и желание посветихме нужното внимание на професионалните гимназии и висши учлища, които подготвят професионалистите. Тази година поставихме акцента върху новите технологии при вътрешносградните ни решения:

  • Безшумната канализационна система Master 3 PLUS отговаря на всички изисквания за спокойна и уютна атмосфера в частни и обществени сгради като хотели, болници, молове и др.
  • Тръбите Solid Pipe са произвеждат в Пайплайф България по технология разработена в Австрия, която се базира на свойствата на карбона и най-вече как това подобрява качествата на PVC тръбите.
  • Системата Radopress е предназначена за отопление (подово, радиаторно и стенно), битова студена и гореща вода и пренос на въздух. Важно е да се знае какво представляват материалите PE-X и PE-RT. И в двата случая става дума за полиетилен, при който чрез различна обработка се постига висока топлоусойчивост, която позволява на тръбите произведени от такъв материал да провеждат топла вода за водоснабдяване и отопление!

 

Домакини на нашите презентации бяха Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Ангел Попов", град Велико Търново; ПГСАГ "Лубор Байер", гр. Стара Загора; Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия “Кольо Фичето” , Бургас; СГАСГ-София. Имахме удоволствието да посрещнем и на практическа демонстарция в склада ни в гр.София, ученици от Строителната гимназия в столицата. Съвместните ни инициативи с училища и университети ще продължат наесен!

 

Споделяне:

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори