Това може да сте вие!

17. март 2021

Всички мечтаем....... какво по-хубаво от това! Много от нас  мечтаят за  удобна фамилна къща, в която да събираме семейството, без да се налага да    преминаваме през трънливия път на  нейното физическо изграждане.

 

 Японците казват, че човек строи две къщи в живота си-една, за да се научи и една за себе си. Оказва се,  че наистина обичаме да минаваме пътя на „проба-грешка“, за да стигнем до правилното решение. Спънките ни следват една след друга, а не липсват и „услужливи помощници“, които да се „ангажират“ със строителството на мечтания дом.  И вместо с мечта, се срещаме с реалността! 

 

ние сме тук за вас! Възползвайте се от нашето локално присъствие и десетилетия опит!

Ние от Пайплайф не можем да дадем всички отговори, но със сигурност можем да ви помогнем да не правите грешки, когато става дума за водопровод, канализация и отопление. Вярваме, че сме добри в това, което правим и с удоволствие, напълно безплатно, предоставяме на мечтателите нашия над тридест годишен опит!

 

Съвместната работа е част от нашия живот!

Сега е момента за....действие! Затова ви каним да извървим заедно пътя към една мечта-еднофамилна къща в околностите на София. 

Инвеститорът ни се довери и ние приехме задачата присърце, защото знаем, че само с  обединени  сили, се постигат най-добри резултати. Освен съвети относно водопровода, канализацията, отоплението, дренажа и пречистването на отпадъчните води, ние се ангажирахме да осигурим и доверени инсталатори, които да изпълнят инсталациите така, че клиента ни да получи 10 годишна пълна гаранция. Гаранцията дава онова спокойствие, което всеки заслужава след огромните усилия, свързани с голямото приключение наречено строеж на къща.

 

 „Пайплайф подготвиха проекта за подово отопление и ВиК. След съвместни консулатции и взимайки предвид местоположението на къщата ми, предложиха най-добрите и адекватни решения. Освен това, в процеса на строителството, ме насочиха към коректен и добър инсталатор, консултираха ме кой тип термопомпа да избера, като дори ме насочиха към търговеца с най-добра оферта.“, споделя инвеститора.


Споделяне:

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори