ВКЛЮЧВАНЕТО ВЪВ ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА ИМА И ЛЕСНО РЕШЕНИЕ-ВОДОМЕРНА ШАХТА ОТ ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ!

Изграждането на тръбната инфраструктура на новопостроена сграда и включването й към водопроводната мрежа е неизбежен процес! Обновената водомерна шахта на Пайплайф България, получила одобрението на редица ВиК дружества в България, може да направи преминаването през този момент бързо, лесно и чисто! Готов, комплексен продукт, който спестява време и средства, а в същото време, позволява да вземете индивидуални решения според своите нужди!

12. май 2021

ЛЕСЕН МОНТАЖ и достъп

Обикновено, шахтата заема значително пространство в зелените площи, но дори и тогава, водомерът се оказва неудобно разположен.  Тази ситуация съвсем не е задължителна и водомерната шахта  на Пайплайф  го доказва.

Арматурният възел, състоящ се от всички задължителни според нормите елементи, е  изведен максимално високо, за да е удобно отчитането. Структурата на шахтата може да поеме натиск до 100 кг/м2, което я прави изключително устойчива на деформация и приложима при всякакви условия.

 

 

ЕФЕКТИВНО И МОДЕРНО РЕШЕНИЕ

Опцията за автоматичен обезвъздушител не изисква човешка намеса, а своевременно обезвъздушава системата и спестява некомфортното излизане на въздух от батериите след спиране на водата!

 

100% ЗАЩИТА ВЪВ ВСЕКИ АСПЕКТ

Устойчива на ниски температури.  Ако Вашата шахта трябва да се разположи навън, не е нужно да търсите решение за студените месеци. Под капака има топлоизолация, която предотвратява замръзването през зимата.

Защита при необичайни условия. Вариантът на шахта с дъно предотвратява навлизането на подпочвени води. Това не е Вашият случай или пък искате да спестите от монтирането на дъно? Решението взимате Вие!

 Контрол на достъп

За да си осигурите спокойствие и изключите неправомерен достъп до водомера, не е нужно да ползвате охранителни средства, а просто да изберете капак със заключване. 

Споделяне:

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори