Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

Fusion фитинги за водопровод извън сгради

От 2015 година Пайплайф България в сътрудничество с Fusion стартира внедряването на нова гама продукти които да бъдат  в помощ на  клиентите. Eлектродифузионните фитинги Fusion гарантират безпроблемна работа и високо ниво на изграде-ната водопроводна мережа.

Основана през 1971 година, Fusion е мултинационална компания, чиято централа и основно производствено звено се намират в Честърфийлд, Англия. Подразделението Фюзаматик на Fusion е световен лидер в производството на електро-дифузионни  фитинги за съединяване на полиетиленови тръби. Над 60% от произведената във Великобритания продукция на Fusion се реализира на международните пазари.  Фитингите на Fusion се използват както  при водоснабдителни инфраструктурни проекти така и за  изграждането на газопреносни  мрежи.

За за се гарантира качетвото на фитингите, всички продукти на Fusion се инспектират индивидуално чрез използване на уникална компютъризирана система за мониторинг, включваща съвременна баркод технология. Всеки фитинг се проверява автоматично за съпротивление / цялост на намотката и правилно време за заваряване и се подлага, също така, на визуална проверка на качеството от напълно обучени контрольори. Тази информация след това се вкарва в база данни, която осигурява пълна проследимост от суровината до експедицията и по-нататък.

Една иновация дава ново предимство в ръценте на инсталатора. Както знаете фитингите  са критичните точки на всяка водопроводна мрежа, изобретена от Fusion, буксата Фюзаматик аватоматизира задаването на правилни заваръчни параметри. Във всяка букса Фюзаматик има резистор. Когато заваръчния апарат се свърже с фитинга, буксата Фюзаматик и позволява автоматично да установи правилното време необходимо за заваряване, за да се направи връзката. Всичко, което операторът трябва да направи е да натисне старт! Качеството на производство, надеждността, и гъвкавостта на електрозаваръчните фитинги на Fusion  дават сигурност на направените връзки, а богатата гама от фитинги ви дава множество възможности при изпълнението на вашите проекти.

За да може процесът на работа да е сигурен  Fusion  осигурява също така и пълен набор апарати  за електрофузионни заварки за диаметри от 20мм до 630мм, както и инструменти с чиято помощ да осъществявате перфектни електрозаваръчни връзки на всеки диаметър тръби.

Филм

Pipelife Bulgaria and Fusion fittings

Още информация