Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

25.07.2008 - Пайплайф България осъществи за първи път проект с тръби Radopress за подово отопление

Пайплайф България се присъединява към колегите си от Pipelife International с осъществяване на проект в който избора на инсталационни системи се спря на Radopress PEX системи за водопровод и отопление.

Инсталационната система Radopress за потребление се състои от многослойни тръби от обмрежен полиетилен PE-X с антидифузен слой от алуминий (AL) и свръзващи фитинги, пресовани и резбовани. Предлагани с пълен състав на фитинги, свързващи елементи и монтажни инструменти за отоплителни и санитарни инсталации.

Съвършените параметри за издръжливостта системата на Radopress дават възможност за многостранното им ползване в отоплителни и санитарни инсталации при максимална работна температура до 95 C и налягане 10 бара. За това инсталационните системи на Пайплайф бях предпочетени пред подобни конкурентни продукти.

Обекта на полагане на инсталацията за подово отопление Radopress обхваща магазин за хранителни стоки, подготвителни помещения и офис и се намира в гр. Варна, Ваканционни жилища УПИ IV – 1147 и 2102, кв. 84, местност Ален Мак.

Възложител: „Кирилов и сие” ЕООД Кирил Кирилов”

Изпълнител : „Акваклима” ООД

Pic_1_196
Pic_2_196
Pic_3_196