Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

01.07.2009 - Проект на Пайплайф със STILLA™ - насладете се на тишината и спокойствието с безшумната полипропиленова канализационна система

Пайплайф България ЕООД осъществи проект с безшумна канализационна система STILLA. Обектът се намира в ТОП центъра гр. София, на ул. Позитано, и представлява офис сграда с магазини и подземни гаражи.
Инвеститор на проекта е “Перформ Риал Истейт” ООД, а изпълнител е “Нафтекс Инженеринг” АД.

Пайплайф предложи оптималното решение за вътрешносградна канализация за работна среда, свеждайки шума до минимум, с използването на безшумната канализационна система Stilla. Проектът е осъществен съвместно с “Енерджи-КА” ЕООД.

STILLA представлява отлична алтернатива за целите на инсталацията, които трябва да отговарят на високите изисквания за намаляване на шума, например вертикалните тръбопроводи или големите промени в посоката на протичане на отпадните води вътре в тръбите.
Пайплайф тръбите STILLA™ са изработени от чист полипропилен и осигуряват оптимални термични и механични качества. Избраният минерален пълнеж ефективно спомага за намаляването на шума в тръбите.

Pic_1_196
Pic_2_196
Pic_3_196