Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

06.07.2009 - Нов проект за поставяне на помпена станция на Пайплайф в Свети Влас


Пайплайф България ЕООД има удоволствието да Ви съобщи, че пусна в действие нова помпена станция в курортно селище Свети Влас. Помпената станция ще обслужва нуждите на Apartment House в близост до яхтното пристанище Марина Диневи.

За реализирането на проекта е използвана полипропиленова шахта PRO DN 1000 на Пайплайф с проектна височина 3,50м. и помпа-SE1.80.80.30.Ех.4.50D (устойчива на експлозия)  със съответните  помпени елементи на Grundfos. Сътрудничеството между двете компании прави реализацията на подобни проекти възможно. Монтирани са три броя поплавъци за следене на нивата на включване, изключване на помпата и за ниво "аларма" целящо да предотврати връщането и подприщването на отпадните води в канализационната система.

Изпълнител на проекта в Свети Влас е “АКВА-ЛГ” ЕТ. Проектната височина е 3.5м., което налага използването на шахта с по-голям диаметър за лесен монтаж  и поддръжка на помпената станция.

Цялата система е съобразена с проектните условия: изпълнена, сглобена и изпитана на място в складовата ни база в град Пловдив.

Pic_1_196
Pic_2_196
Pic_3_196