Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

08.11.2010 - EcoBox – още една успешно инсталирана пречиствателна станция на Пайплайф

Имаме удоволствието да обявим, че пречиствателна станция с марката PIPELIFE отново бе избрана като адекватно решение за пречистване на води. Обектът се намира в град Варна, в местността Боровец.


Боровец е южната вилна зона на морската столица с население от 1252 д. за 2005 г.

Отстои на 3 км южно от район Аспарухово и практически се слива с квартал Галата. Около него растат иглолистни гори, откъдето носи и името си. Има прекрасна панорамна гледка към Варненския залив и към самото море. В близост до него се намира местността Паша дере, известна с дивата си природа и романтични заливи, както и курортите Черноморец и Фичоза.


Инсталатори на Пайплайф, съвместно с Иглика Бораджиева, успяха да монтират пречиствателна станция тип ECOBOX_MAX_8EW, която успешно предотвратява замърсяването на околната среда от мръсните отпадни води.


Пречиствателните съоръжения на биологичен принцип са все по-актуални в районите без канализация и представляват добра алтернатива на септичните ями. Във все повече страни не се позволява необработена отходна вода да бъде оставена да се оттича в околната среда. Пайплайф предлага системи , в чиито първи резервоар се отлагат субсидираните твърди частици, а във втория резервоар се осъществяват процеси на пречистване чрез биологични или химични реакции.


Водата има много важна роля в екосистемите на земята. Нека я запазим чиста!

 


Pic_1_196
Pic_2_196
Pic_3_196