Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

12.03.2016 - Pipelife доставя на Бургас Тауър

В Бургас се изгражда още една сграда, устремена към небето. Това е сграда, която обещава да стане емблематична за града със своя дизайн и високо качество.

Разбира се, там където се търси качество, неизменно присъства и Pipelife, като доставчик на материалите за изграждането на ВиК инсталациите.

Канализацията на обекта е изградена със ситемата за сградна канализация HT Line на Pipelife. Полипропиленът, за разлика от ПВЦ, е значително по-устойчив на високи температури и натоварвания, което го прави най-подходящия материал що касае канализационни системи на високи сгради.  Освен това, когато всички връзки са изпълнени чрез муфа и гумен уплътнител се гарантира 100% водоплътност, което от своя страна дава гаранция за дълъг и безпроблемен експлоатационен живот.

Водопроводната инсталация също е изградена от PPR тръби, произведени от Instaplast - дъщерна компания на Pipelife. Чешката компания Instaplast е един от лидерите в света по производство на полипропиленови тръби и фитинги за сграден водопровод, като неизменно е и в челните места по иновации.  Както при всички продукти на Pipelife и тук са спазени и най-строгите изисквания на европейските стандарти и нормативи.

Благодарим на инвеститора на обекта „Бургас Тауър“ както и на изпълнителя на ВиК часта „Водконсулт-Йорданов“ за гласуваното доверие!

Pic_1_150