Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

Нова офис сграда на фирма SEVAN с продукти на Пайплайф България

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че продукти на Pipelife бяха заложени в един от поредните частни обекти "Бизнес център" във гр.Бургас.

Този път в сериозната инвестиция бяха предпочетени тръбите на Пайплайф за системата от полипропилен за безшумна канализация – Master 3.

MASTER 3 е представена от тръби с оптимално изградена трислойна структура. Тя изпълнява всички изисквания на съвременните канализационни системи за модерни жилищни и административни сгради, хотели, болници и др. Произвежданата от Пайплайф Австрия система MASTER 3 предлага и голяма гама фитинги със същите звукоизолиращи качества.

Инвеститор на проекта е "СЕВАН" ООД, а изпълнител е фирма „Уни строй” ООД.

Изпълнител на ВИК частта е фирма "Викстрой" ЕООД гр. Бургас.

Системата  Pragma пък бе включена в проекта за изграждане на нов канализационен колектор за новоизградената  офис сграда на фирма SEVAN. Канализацията се изгражда в труден терен, който дълги години се използва като депо за земни маси и строителни отпадъци. Строител е фирма „Водоканалстрой“ ООД , с управител инж. Димитър Костов, който освен с тези предизвикателства по проекта, трябва да се справи и с високите подпочвени води на терена.  Проекта е на инж.  Ангелова която се е спряла на сигурността и качеството на системата Pragma.

08.09.2017

2052-ofis-sgrada-seva-pic-1-thumb