Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

Пайплайф достави материалите за вътрешносградна инсталация

Обектът е ЖК"АЗУР"2 в курортен комплекс Св.Св. Константин и Елена.
Строител е „Домекс Кънстракшън" ООД. Фирмата инсталатор на обекта е „СК ГРУП", а наш търговски партньор е „АА Тони груп". Вътрешносградната ВиК инсталация е изпълнена с PPR Silverline, Master 3+ и Solidpipe.
ППР системата на Пайплайф е предназначена за водопроводни инсталации за студена и топла вода. Тръбите с алуминиева и стъклофибърна вложка са приложими и при изграждането на отоплителни инсталации. Системата включва пълна гама тръби и фитинги.
Безшумната канализационна система на Пайплайф MASTER 3+ е представена от тръби с оптимално изградена трислойна структура от полипропилен(PP). Тя изпълнява всички изисквания на стандартите за комфортна и тиха среда при модерните жилищни, административни сгради, хотели, болници и др.
Тръбите Solid Pipe са произвеждат в Пайплайф България по технология разработена в Австрия. Чрез добавяне на карбон в средния плътен слой,се постига много по-добра устойчивост на тръбата на механични натоварвания, както и на ниски температури. Така тръбата става по-лесна за употреба и в същото време по-надеждна.

resized