Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

Зимата продължава и подовото отопление от Пайплайф е винаги правилния избор!

На вашето внимание, представяме обект в жилищен комплекс Меден Рудник, гр.Бургас, изпълнен с продуктите на Пайплайф. Вложените продукти изцяло изграждат ВиК инсталацията, както и подовото отопление. Изпълнител на проекта е нашия доверен инсталатор Любомир Олчев.
Канализациятата е изпълнена с мултифункционални тръби от PVC, обогатени с карбон- SolidPipe. Технологията им на производство се базира на свойствата на карбона и най-вече как това подобрява качествата на PVC тръбите.
За водопровода са използвани тръби и фитинги от системата PPR Silverline. Характерна е висoкaта степен на износоустойчивост, липсата на корозия както и непровеждането на шум и електрически ток.
Подовото отопление е изпълнено с тръби и фитинги Radopress. Системата се характеризира с изключителна устойчивост на високи температури(до 100°С), налягане, корозия, натиск и линейно разширение, широка гама фитинги и аксесоари, бърз и лесен монтаж. Пресфитингите гарантират 100% водоплътност, а от там и възможност за полагане в стени и замазки.

resized