Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

Проект Сейшели

Нашите канализационни тръби от полипропилен-Pragma, бяха доставени на обект на Сейшелите!
Контейнерите с тръби трябваше да пропътуват 60 дни, за да достигнат крайната си цел-Порт Виктория, Сейшели. Тръбите и фитинги са предназначени за изграждането на канализационна система, която да свързва канализационната мрежа с новопостроени пречиствателни станции. Сред основните причини, поради които са предпочетени тръбите на Пайплайф България са най-стриктното спазване на всички международни стандарти; наличието на собствена лаборатория, която гарантира постоянен контрол на качеството; ползване на първични материали.
Освен тръби и фитинги от ситемата Pragma, Пайплайф достави и тръби тип PP Monoкомпактни гладкостенни полипропиленови тръбни ситеми за инфраструктурна канализация. PP Mono се произвежда по метода на екструзията в Ботевград. Тръбите PP Mono се произвеждат с два гладки края. По желание на клиента могат да се доставят с монтирана муфа в единия край или муфите да се доставят отделно (с два уплътнителни пръстена).
Тръбите от системата Pragma са с ниско тегло, което спестява енергия за производството им и щади находищата на суров петрол, който е първоизточникът на суровината полипропилен.
Най-големият плюс при производството на тръби от полипропилен е фактът, че то е безотпадно – всички суровини се рециклират на 100 %, като в природата – нито в атмосферата, нито в почвата – се изхвърлят вредни за живите организми вещества!

resized