Система за вграждане на тоалетно казанче Pipelife- точния избор за Вашия дом!

20. ноември 2019

Вложени продукти:

Вътрешна канализация:Flush&Flow-структура за вграждане на тоалетно казанче

Сграден водопровод: 

  • PP-R Silverline
  • Radopres

Детайли:


Обект:
Частна  жилищна сграда, Пловдив

Изпълнител: Доверени инсталатори на Пайплайф

 

 

 

Обектът е жилищна сграда в гр.Пловидв, а изпълнители са наши доверени инсталатори. Разпределението на битовата топла и студена вода се изпълнява с Radopress и PPR Silverline.

PPR системата на Пайплайф е предназначена за водопроводни инсталации за студена и топла вода. Тръбите с алуминиева и стъклофибърна вложка са приложими и при изграждането на отоплителни инсталации.
Системата Radopress е предназначена за отопление (подово, радиаторно и стенно), битова студена и гореща вода и пренос на въздух.

Монтирани са и новите структура за вграждане на тоалетно казанче на PIPELIFE – икономични и тихи.

Flush&Flow

Банята все повече се превръща в едно от най-важните помещения в дома. Вградените тоалетни казанчета са модерно решение за организиране на пространството в банята така че стилът да е изчистен и в същото време функционален. Като разбира се това не е за сметка на възможността за обслужване и ревизиране.
Пайплайф предлага на българския пазар решение- структура за вграждане на точлетни казанчета Flush&Flow, което покрива и най-високите стандарти в бранша като дори надгражда с най-тихия в сектора пълнещ механизъм, което гарантира тишина и спокойствие в банята. Инсталаторите от своя страна се възползват от изключителните инженерни решения за лесен, надежден и бърз монтаж.

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори