Добри практики и много нова информация за нашите партньори!

Първата половина на 2022 година предложи условия, в които Пайплайф България да поднови  информативните посещения и инициативи при своите партньори.

Продуктовите ни мениджъри реализираха няколко презентации пред проектанти в Ямбол, Варна и Бургас! Колегите припомниха предимствата на утвърдените ни продукти - каналзиаципнни шахти PROмодулни помпени станции Profos и дренажни блокчета Stormbox. Но и отбелязаха новото в гамата на Пайплайф като покривното вакуумно отводняване!

За да запознаят специалистите за иновативните решения на групата, които имат основна цел да улеснята работата на терен и сведат до минимум поддръжката по водопреносните мрежи, колегите проведоха и срещи във ВиК дружества! 

В края на месец юни завърши и сезона на барбекю-презентациите при нашите оторизирани дистрибутори и складови бази! След дълга пауза, Пайплайф използва тази възможност, за да демонстрира голяма част от новото в асортимента и полезни практики!

Предствени бяха новите прес фитинги от системата Radopress, които са проектирани така, че да направят инсталирането на многослойните тръби с алуминиева вложка възможно най-бързо и безопасно. Направени от най-висококачетвените материали в индустрията, те дават спокойствието на безпроблемния експлоатационен живот на цялата система.

Разбира се, всяка демонстрация бе придружена от вкусно барбекю и студена напитка!  

През юли  в завода на Пайплайф България в Ботевград посрещнахме и група ученици от строителна гимназия в София.  Те присъстваха на презентация, представена от Иван Цанов, продуктов мениджър в Пайплайф България и направиха обиколка на продуктовата база!

Особено внимание се обърна на тестовете в лабораторията и постоянния контрол на качеството! Групата мина през външен и вътрешен склад, производство, без да се пропуска и 3D робота, който отличава Пайплайф като пионер в тази област! С напълно автоматизираната 3D технология за печат, Пайплайф цели да подобри услугите, които предоставя на клиентите си. Поради повишената производствена скорост и възможността за изпълнение на принтера 24/7, е възможно да се борави с повече поръчки за по-кратък период от време. Това от своя страна ще оптимизира времето за доставка към клиента.

 

Посещение на ученици в завода в Ботевград

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

Споделяне:

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!