created by dji camera

Природата е част от нашия живот! Нейните плодове трябва да се отглеждат внимателно и мъдро!

Свържете се с нас!

Тръбни системи и решения за по-чисто, ефективно и безопасно отглеждане на растения

Земеделието е живот! Отглеждането на растения е основно за нашето съществуване, затова осигуряването на идеални условия за тяхното култивиране е изключително важно. Основното предизвикателство е справянето с периодите на безводие и извличане на ползи от тези с прекалено много валежи. За справяне с тези педизвикателства, Пайплайф предлага интелигентни напоителни и дренажни системни решения за земеделието.

Irrigation system with pipes on lettuce green salad fields in hot climate, Lazio, Italy; Shutterstock ID 1845285727; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Капково напояване

Капковото напояване се осъществява бавно и равномерно, което осигурява перфектни условия за отглеждане на растения. Основното предизвикателство е справянето с периодите на безводие и  извличане на ползи от тези с прекалено много валежи. За да посрещнете тези предизвикателствата, Пайплайф предлага интелигентни системи за капково напояване.

Pipelife-sprinkler-in-crops

Дъждуване

Дъждуването, в зависимост от агрокултурата, се осъществява с различни разпръсквачи. То изисква голямо количество вода и енергия, за да  се захранят разпръсквачите. Не е приложимо при растения,  особено след цъфтеж, поради риск от увреждане на цветните части, но затова пък е ефективен метод за напояване при някои полски зеленчукови и овощни култури. 

Greenhouse of organic lettuce salad watering system in action; Shutterstock ID 329721713; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Микродъждуване

Благодарение на тази технология за локализирано доставяне на вода, при ситемите са микронапояване, загубите са най-минимални при оптимално усвояване на водения ресурс. Без значение от топографията, микродъждуването осигурява равномерен пренос на вода и торове.

 

 


Водоспетяващи решения за напояване и сигурна реколта!

Семейна ферма в Славония, Хърватия, избира модерна, водоспестяваща напоителна система за своята овощна градина от 44 хектара, като се доверява на Pipelife за подкрепа от концепцията до инсталирането.

Orchard garden in Croatia

ИЗПЛАЩА ЛИ СЕ КАПКОВОТО НАПОЯВАНЕ ПРИ ПОЛЕТА С ЦАРЕВИЦА?

За да осигури високи добиви въпреки предизвикателствата, фермер от Фундулеа, Румъния, реши да тества система за капково напояване от Пайплайф. Оказва ли се това успешна инвестиция?

corn field Romania

НАДЕЖДНО ВОДОСНАБДЯВАНЕ ЗА СИГУРНА НАПОИТЕЛНА СИСТЕМА

Не е тайна, че подходящата система за напояване е от основно значение при осигуряване на оптимални условия за процъфтяване на културите. Висококачествените водоснабдителни системи играят важна роля за увеличаване на добивите.

Pe100 pipes on field

Вашият експерт навсякъде до Вас!

traktor-na-polju
traktor-na-polju

Форма за контакт

*  Задължителни полета

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!