Pipelife round drip pipe

Цялостни решения и системи за напояване в земеделието

Свържете се с нас!

Решения за напояване, съобразени с Вашите нужди на едно място!

Увеличете добивите и спестете ресурси със система за напояване, съобразена с Вашите агрономически, климатични и икономически условия. Ние ще Ви предложим завършено решение, от концепцията до реализацията. От водоизточника до капката на полето.

Closeup two fresh red apples fruit with green leaf isolated on white background. ; Shutterstock ID 1935640816; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -
Pipelife Irrigation Explainer video

Увеличаване на добивите и качеството на културите в 8 стъпки

Няма нужда да се притеснявате кое е най-доброто за вашата земя и култура: нашите експерти са до Вас във всяка стъпка от проекта. Направете информиран избор, базиран на десетилетия опит в сферата на напояването и агрономически познания, в резултат от близкото сътрудничество и работа с фермери.

Въз основа на Вашият метод на работа, видове култури и тип на почвата, която обработвате, ние ще представим всички подходящи начини за напояване, като посочим техните предимства и недостатъци. Ще можете да вземете информирано решение за това, което Ви пасва най-добре.

Нашите инженери ще изчислят, изберат и оразмерят всеки елемент от Вашата поливна инсталация за проектирането на дизайна й. Това ще осигури надеждно и равномерно напояване за максимално усвояване на площта, като същевременно сведе ресурсите и текущите разходи до минимум.

Няма нужда да се притеснявате за скрити или допълнителни разходи. Можете да разчитате на професионална оферта въз основа на списък с продукти, включващ всичко до последната гайка. Ако това е приложимо за Вашия проект, ще получите и оферта за монтаж. 

Има различни национални и европейски фондове, до които може да имате достъп. Не всеки инвеститор отговаря на необходимите критерии за безвъзмездни средства, но си струва да проверите възможностите. Ние ще ви посъветваме и подкрепим в това и необходимата документация, сроковете за доставка и въвеждането в експлоатация.

Навременните доставки са от решаващо значение, особено за сезонен бизнес, какъвто е Вашия. Също така, безвъзмездната финансова подкрепа може да изисква споразумения за срокове за доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация, които трябва да се спазват. Няма нужда да следиш за всичко; ние ще се уверим, че всичко е на мястото си в точното време. 

С нашите доверени местни партньори за монтаж и специалист на Пайплайф , който контролира работата на място, можете да сте сигурни, че вашата поливна инсталация е изградена точно според планирания проект. Стартирането на вашата система ще бъде вълнуващо, защото вече знаете, че то ще бъде успешно. 

В допълнение към препоръчаната удобно за работа оборудване, Вие ще получите инструкция и обучение, от които се нуждаете, за да разберете как да управлявате и поддържате вашата поливна система. 

Освен, че оставаме на разположение   експертна си подкрепа за Вас през целия сезон на напояване, ние Ви предоставяме гаранционен период от 24 месеца, през който  осигуряваме поддръжка и резервни части. 

Всяка капка се брои

Открийте бъдещето на напояването в земеделието

Greenhouse plants
Greenhouse plants

От концепцията до реализацията и от водоизточника до капката на полето

Възползвайте се от богатото портфолио и цялостна услуга

Irrigation Systems Graphic

Увеличете добивите

Разгърнете пълния потенциал на културата и увеличите добивите от единица площ, като осигурите хомогенна влажност на почвата и условия за развитие. 

Подобрете качеството на произведеното

Извлечете максимума от всяко растение и си осигурете постоянство  в качеството!

Използвайте по-малко вода

Спестете до 65% от използвания воден ресурс, като се уверите, че водата отива на правилното място. 

Намалете използването на торове

Хранителните вещества и внесените чрез системата почвени подобрители, попадат само там където са ни нужни.

Използвайте по-малко енергия

Сведете до минимум работното налягане и свързаната с него консумация на енергия.

Сведете до минимум болестите по растенията

Отглеждайте здрави растения, като им осигурите оптимална и постоянна влажност и  доставка на хранителни Вещества. 

Защитете почвата си

Избегнете ерозията и поддържайте високи нива на соленост за устойчиво експлоатиране на земята.

Намалете разходите по плевене

Спестете до 35% от разходите за плевене, особено при капковото напояване. 

Намалете човешката намеса и труд

Изберете от частично до напълно автоматизирано напояване и оставете системата да работи за Вас.

ВАШЕТО ПРОДУКТОВО РЪКОВОДСТВО ЗА НАПОЯВАНЕ ОТ А до Я

Вие знаете най-добре от какво се нуждаят Вашите култури, а ние сме експерти в предоставянето на подходящото оборудване, което да гарантира  оптимални условия на Вашето поле. Разгледайте следващите страници с продукти, за да получите представа за широката ни гама от оборудване и системи за напояване, които предлагаме, били те от нашето производство или от внимателно подбраните ни партньори. Разберете за кои критерии да следите, когато избирате компоненти за Вашата поливна инсталация.

Infographic Irrigation System Setup
Pipelife Drip Irrigation Products

Капково напояване

Pipelife Sprinkler

Дъждуване

Pipelife Micro Sprinkler

Микродъждуване

Вижте още

Visualization of a rainwater harvesting system used for irrigation | Pipelife

ВСЯКА КАПКА СЕ БРОИ: БЪДЕЩЕТО НА НАПОЯВАНЕТО В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО

С нарастването на населението, увеличаването на икономическата активност и изменението на климата, ние вече не можем да си позволим да експлоатираме прекомерно нашите източници на прясна вода — вместо това трябва да се разработят и внедрят нови, устойчиви практики.

BB Crown Agro Group's blueberry field in Obrenovac, Serbia | Pipelife

ЦЯЛОСТНО РЕШЕНИЕ ЗА НАПОЯВАНЕ НА БОРОВИНКИ НА ХЪЛМИСТ ТЕРЕН

Семеен бизнес в Сърбия, BB Crown Agro Group, избра модерна водоспестяваща напоителна система за своята овощна градина с боровинки от 2 хектара върху неравен терен. 

Orchard garden in Croatia

Водоспетяващи решения за напояване и сигурна реколта!

Семейна ферма в Славония, Хърватия, избира модерна, водоспестяваща напоителна система за своята овощна градина от 44 хектара, като се доверява на Pipelife за подкрепа от концепцията до инсталирането.

corn field Romania

ИЗПЛАЩА ЛИ СЕ КАПКОВОТО НАПОЯВАНЕ ПРИ ПОЛЕТА С ЦАРЕВИЦА?

За да осигури високи добиви въпреки предизвикателствата, фермер от Фундулеа, Румъния, реши да тества система за капково напояване от Пайплайф. Оказва ли се това успешна инвестиция?


Форма за контакт

*  Задължителни полета

+387

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!