Underfloor heating and cooling in family home | Pipelife

ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ

Потърсете ни за още информация!

ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ за външни и вътрешни приложения

Нашите цялостни решения за отопление и охлаждане обхващат голямо разнообразие от системи и услуги, които осигуряват удобна среда за живот, работа и игра.

HVAC Heating and cooling application areas illustration underfloor wall ceiling heating cooling undersoil industrial single family home snow ice melting | Pipelife

HVAC Apartment Building Heating Cooling Applications Driveway Snow Ice Melting Wall Ceiling Underfloor Heating Cooling | Pipelife

Едно решение, един доставчик

Ние предоставяме цялостна, персонализирана услуга, за да гарантираме, че инсталирането на Вашата система е безпроблемно-добавяме стойност, а не стрес.

Пайплайф проектира и доставя пълната система, включваща тръбна част, свързващи елементи и управление, термопомпи, котли, бойлери, и всички необходими части, и оборудване за отоплителната и/или охладителната Ви инсталация. Партнираме си с много от най-реномираните фирми производители на отоплителна и климатична техника, за да Ви осигурим най-вискока степен на сигурност и ефективност, наред с качествени ВиК материали, монтирани от наши доверени инсталтори и 10 години пълна гаранция на инсталациите.

Ще работите с един доставчик от концепцията и дизайна на оформлението до монтажа, спестявайки ви време и пари на всяка стъпка.

Ние предоставяме изчерпателни планове за прилагането на нашите ОВК системи, включително изчисления на отоплителна ефективност, прогнози за спестяване на енергия, инсталационни чертежи, данни за балансиране на колектори и пълни спецификации на продукта и аксесоарите.

Въз основа на Вашите индивидуални изисквания към проекта, ние разработваме предложение за оформление на системата и планираме как различните отоплителни и охлаждащи елементи могат да бъдат използвани най-добре във Вашето пространство.

Нашите инженери извършват изчисления на топлинните загуби, оразмеряване на тръби и помпи и конфигурация на тръбите, за да осигурят оптимална производителност на системата.

Със сглобяеми панели за подово отопление, охлаждащи панели за окачен таван, системи за вентилационни тръбопроводи и много други, нашата цялостна продуктова гама покрива целия спектър на ОВК.

Нашите решения за ОВК на закрито и на открито са приложими на всяко ниво: от енергийно обновяване на жилища до инсталации за отопление, охлаждане и вентилация в промишлен мащаб — да не говорим за кондициониране на трева на спортни терени и топене на сняг и лед.

КЛИМАТИЧЕН КОМФОРТ

Открийте бъдещето на енерго-ефективното охлаждане и отопление

HVAC Installers installing prefab underfloor heating mats | Pipelife
HVAC Installers installing prefab underfloor heating mats | Pipelife

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНИ ОВК СИСТЕМИ

ОВК системите Pipelife предлагат устойчиви решения за собственици на жилища и инвеститори, загрижени за комфорта и намаляването на потреблението на енергия. Нашите многофункционални продукти са подходящи както за проекти за ново строителство, така и за реновиране, от малки жилища до мащабни жилищни комплекси и индустриални съоръжения.

СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ

Спестете  90% от времето за инсталиране с предварително асемблираните решения на PIPELIFE.

Погрижете се за репутацията си

Затвърдете репутацията си на надежден доставчик на услуги, като разчитате на висококачествени продукти, произведени на най-високите национални и международни стандарти

увеличете стойността на имота

Съвместимите с интелигентен дом енергийно ефективни ОВК системи предпазват бъдещето от стойността на вашия имот на пазар, все по-загрижен за разходите за енергия.

РАЗЧИТАЙТЕ НА ИНСТАлация БЕЗ ГРЕШКИ

На разположене, на всяка стъпка от проекта, са консултациите от страна на нашите експерти, за да гарантираме, че проекта ще бъде завършен навреме и безпроблемно. 

ОПТИМИЗИРайте проектното изпълнение

Спестете време и ресурси с нашата персонализирана услуга за проектиране.

Бъдете в съответствие със СТРОИТЕЛНИТЕ НОРМИ И СТАНДАРТИ

ОВК системите ви помагат да се съобразите със затягащите се строителни стандарти и разпоредби, като подобрявате енергийната ефективност и качеството на въздуха във Вашия имот.

Възползвайте се от безплатна консултация!

Безплатна консултация в удобно за вас време и място!

Програма Доверен инсталатор

Ние от Пайплайф България решихме да подберем най-добрите инсталатори в България, да се уверим, че те работят съобразно най-добрите практики в бранша, и че спазват нормативната уредба.

Продукти за отопление

Разгледайте продуктовите страници, за да придобиете по-задълбочено представа за това как нашите енергийно ефективни предложения могат да подобрят Вашия проект.

Pipelife heating open

Radopress

Система за изграждане на отоплителни и водпроводни инсталации

HVAC Installers installing prefab underfloor heating mats | Pipelife

Prefab

Предварително сглобени панели за подово отопление

HVAC Industrial Underfloor Heating  System Warehouse Production Plant | Pipelife

Industrylife

Индустриално подово отопление

fiber glass pipe

Composite pipe

Система със стъклофибърна вложка з изграждане на отоплителни и водопроводни инсталации

Вижте още

Новини и проекти

Exploring-HVAC-Alternatives

Енергийноефективни алтернативи за ОВК проекти

Правителствата, политическите институции и строителните регулатори са все по-загрижени за енергийната ефективност на сградите и техните ОВК системи.

Underfloor Heating Family House Bulgaria

ПРЕДИМСТВА НА ПОДОВОТО ОТОПЛЕНИЕ: КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ НА PIPELIFE СПОДЕЛЯТ СВОЯ ОПИТ!

Нашите клиенти и инсталатори разкриват защо са избрали водно подово отопление от Pipelife пред други алтернативи.

Installation of prefabricated hydronic underfloor heating in a state-of-the-art apartment building in Varna | Pipelife

Панели за подово отопление: печелившо решение за инвеститори и собственици

Нов жилищен комплекс посреща своите обитатели с цялостна услуга от Пайплайф България

Имате въпроси? Нашите експерти са тук да Ви съдействат!

*  Задължителни полета

+359

Споделяне:

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!