Комбинирано решение от Пайплайф за отопление и охлаждане за дом в с.Изворище!

Когато климатичните условия ни принуждават да прекарваме все повече  време вътре, започваме да се замисляме, колко важен е климата в сградите. И макар да не можем да контролираме атмосферните условия навън, можем да оптимизираме условията вътре! Можем не само си осигурим комфорт, но и да контролираме начина, по който това се отразяв на околната среда. Пайплайф предлага на този частен дом в с. Изворище, обл. Бургас възможността  да създаде оптимален комфорт през всички сезони и заедно с  това, да ограничи човешкия отпечатък върху природата!

КОМБИНИРАНО РЕШЕНИЕ с добавена стойност

В този проект, инвеститорът решава да заложи на решение както за топлите дни, така и за по-хладното време. Подовото отопление тук е комбинирано с конвектори за охлаждане! Системата е една: RADOPRESS за разпределение на битова топла и студена вода и подово, стенно или таванно отопление/охлаждане!

Едно от най-големите предимства на тръбите Radopress е тяхната гъвкавост, която позволява завои без използването на фитинги (коляно, дъга). Това води до по-бърз монтаж, по-малки хидравлични загуби и употребата на значително по-малък брой фитинги в инсталацията, а това води до по-голяма надеждност и сигурност на системата.

Чрез тръбната инфраструктура, изградена специално за този дом, топлата вода, която циркулира под подовата настилка, гарантира равномерна температура навсякъде. При повърхностно отопление е достатъчно температурата да бъде с 2-3 C по-ниска в сравнение с конвенционалното, за да се постигне усещане за същия комфорт.

От своя страна, по-ниската температура само с 1 C намалява разходите с цели 6%, при което системата за повърхностно отопление не само подобрява усещането за комфорт, но и спестява и пари!

Друго, не по-малко важно последствие от по-ниската консумация на енергия, която изисква тази система е щадящото въздействие върху околната среда. Подовото отопление е решение, което спестява на околната среда много от вредните въглеродни емисии, а на вас осигурява устойчиво участие в природния кръговрат.

Внимателно планиране, коректни доставки и прецизно изпълнение

Собствениците търсят не само решения, но и цялостна услуга, която да им осигури спокойствие в дома! Разбирайки, че за качествена отоплителна инсталация в дома са необходими както качествени материали, така и инсталатор с необходимите познания и опит, ние от Пайплайф България решихме да подберем най-добрите специалисти в България, да се уверим, че те работят съобразно най-добрите практики в бранша, и че спазват нормативната уредба. Те са запознати с нашите продукти, ето защо инсталационния процес е безпроблемен, бърз и осигурява сигурни системи!

В този дом, в с.Изворище, отоплителната и охлаждаща система е монтирана от Цветелин Бончев, част от програмата „Доверен инсталатор“ на Пайплайф България. 


Нека да направим нашите сгради устойчиви на климата, за да запазим местата, където живеем и работим безопасни и здрави!

 

Като изберем отопление и охлаждане, което отговаря на бъдещите нужди, осигурявайки здравословна температура, достъпна за всеки!

 

Споделяне:

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!