Това може да сте вие!

Всички мечтаем....... какво по-хубаво от това! Много от нас  мечтаят за  удобна фамилна къща, в която да събираме семейството, без да се налага да    преминаваме през трънливия път на  нейното физическо изграждане.

 

 Японците казват, че човек строи две къщи в живота си-една, за да се научи и една за себе си. Оказва се,  че наистина обичаме да минаваме пътя на „проба-грешка“, за да стигнем до правилното решение. Спънките ни следват една след друга, а не липсват и „услужливи помощници“, които да се „ангажират“ със строителството на мечтания дом.  И вместо с мечта, се срещаме с реалността! 

 

ние сме тук за вас! Възползвайте се от нашето локално присъствие и десетилетия опит!

Ние от Пайплайф не можем да дадем всички отговори, но със сигурност можем да ви помогнем да не правите грешки, когато става дума за водопровод, канализация и отопление. Вярваме, че сме добри в това, което правим и с удоволствие, напълно безплатно, предоставяме на мечтателите нашия над тридест годишен опит!

 

Съвместната работа е част от нашия живот!

Сега е момента за....действие! Затова ви каним да извървим заедно пътя към една мечта-еднофамилна къща в околностите на София. 

Инвеститорът ни се довери и ние приехме задачата присърце, защото знаем, че само с  обединени  сили, се постигат най-добри резултати. Освен съвети относно водопровода, канализацията, отоплението, дренажа и пречистването на отпадъчните води, ние се ангажирахме да осигурим и доверени инсталатори, които да изпълнят инсталациите така, че клиента ни да получи 10 годишна пълна гаранция. Гаранцията дава онова спокойствие, което всеки заслужава след огромните усилия, свързани с голямото приключение наречено строеж на къща.

 

 „Пайплайф подготвиха проекта за подово отопление и ВиК. След съвместни консулатции и взимайки предвид местоположението на къщата ми, предложиха най-добрите и адекватни решения. Освен това, в процеса на строителството, ме насочиха към коректен и добър инсталатор, консултираха ме кой тип термопомпа да избера, като дори ме насочиха към търговеца с най-добра оферта.“, споделя инвеститора.


Споделяне:

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!