Устойчив и надежден водопровод за морския бряг

17. юни 2022

За да посрещне гостите си за една безгрижна морска почивка, комплексът Парадайз бийч  в Св. Влас реализира  частична реконструкция и удължаване на водопроводната мрежа, с цел включване и захранване на нови сгради. Проектът протича безпроблемно благодарение на лесните за инсталиране инфраструктурни продукти на Пайплайф България. 

РЕШЕНИЕ ЗА ВОДОСНАБДЯВАНЕ, без нужда от поддръжка

Полиетиленовите тръбни системи на Пайплайф се произвеждат според най-строгите национални, както и международни стандарти, осигуряващи безопасни и надеждни инсталации, които изискват минимална поддръжка.

Изработена от полиетилен с висока плътност, PE 100 се счита за най-безопасната и издръжлива тръбна система за подземни водопроводи. Тръбите са устойчиви на външни въздействия като драскотини, вдлъбнатини, концентрирани натоварвания или деформации.  Характеризират се още с висока устойчивост на екстремни температури, UV лъчи, морска вода и химикали.

Основно тяхно предимство е лесния монтаж и боравене, обуславени от гъвкавостта и ниското тегло на тръбите.

В съответствие с националните, както и с международните стандарти, те предлагат експлоатационен живот от най-малко 100 години, според проучване, проведено от Teppfa (Европейска асоциация на производителите на пластмасови тръби и фитинги).

Строителите от Аквасторе ЕООД избират решението на Пайплайф за водопровод тъй като те не само отговарят напълно на изискванията на конкретния проект, но и поради гладкото сътрудничество с експертите на Пайплайф в съвместната работа до момента!

Споделяне:

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!