Pragma pipes

Сигурен дренаж за едно производство с традиции

Когато сигурността на канализационната система е първо и най-важно условие, не е възможен компромис с производителя. Пайплайф  България доставя своето решение за дренаж и отводняване за изграждането на нова дига на утаителен басейн в с.Падина.

„Солвей Соди“ АД в град Девня е най-големият содов завод в България и Европа за синтетично производство на калцинирана сода. Поддържането и разширяването на утаителен басейн „Падина“ към завода е от ключово значение, тъй като осигурява непрекъснатото производство. За изграждането на нова дига на басейна, инвеститорът залага на качествени продукти, които да гарантират сигурен експлоатационен живот!

Construction site

Дренажна система с доказана висока надеждност

Спецификата на проекта в с.Падина изисква  най-вече сигурност и безпроблемен експлоатационен живот, който да поддържа дейността на басейна. С тяхната издръжливост на натоварване и химическа устойчивост, полипропиленовите тръби са идеални за отводнителни системи.  Те съвместяват в себе си здравината на поливинил хлорида(PVC) и еластичността на полиетилена(PE). Тръбите Pragma на Пайплайф са предпочитан продукт за изграждане на дренажни инфраструктурни системи, а част от причините за това са:

  • Лесно рязане, разкрояване и монтаж
  • Устойчиви на големи натоварвания, благодарение на гарантирани коравини на пръстена
  • Устойчиви на химикали и абразия
  • Пълен набор от свързващи елементи
  • Възможен монтаж при почти всички атмосферни условия, благодарение на  устойчивостта си на ниски температури
Pragma drain pipes

Заедно в намирането на устойчиви решения за околната ни среда

За партньорът на Пайплайф в този проект- фирма Солвей Соди, от ключово значение е запазването на екоравновесието и намаляването на отпечатъка от човешката дейност върху околната среда. Търсейки устойчиви решения за своите проекти, инвеститора ги намира в лицето на нашите продукти за отводняване и дренаж, които са 100% рециклируеми! В края на техния експлоатационен цикъл, тръбите могат да се рециклират, за да дадат живот на друго производство. 

Добро партньорство, изградено на база сигурност и доверие

Освен високите производствени стандарти, които осигуряват постоянно качество на  продуктите, инвеститорът оценява и цялостната услуга, която му предоставя Пайплайф във всеки етап на проекта! „Пайплайф България е коректен партньор, който разполага с технически възможности, квалифицирани кадри и добра организация на изпълнение на възложените договорни задължения при спазване на правилата и стандартите на Група Солвей по безопасност на труда и опазване на околната среда.“ , споделя Илиян Хараланов, Директор Покупки и Складово стопанство в Солвей Соди. 

Споделяне:

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!