Какво бихте ми препоръчали за сградно ВиК?

Често ни задават този въпрос! Много лесно би било да кажем просто PPR за водопровод и PVC за канализация. Обаче ние не сме такива, не обичаме да ни е лесно а напротив обичаме предизвикателствата и да убеждаваме нашите клиенти с аргументи, знания и опит.

Затова ние казваме:

 MASTER3 е безшумна канализационна система от трислоен полипропилен обогатен с минерали, които ефективно се справят с шума. Това е система от тръби и фитинги, която отвежда изграждането на сградна канализация до нови и недостижими нива до сега, защото предлага бързина на полагане, висока сигурност и несръвним комфорт при експлоатация.

 RADOPRESS пък от своя страна е система, която предизвиква малка революция в изграждането на сграден водопровод. Тази система дава немислима до този момент свобода, както при проектирането така и при изпълнението на водопроводните инсталации. И не защото никой не може да предложи такава система на пазара казвам че е революционна, а защото ние единствени имаме куража да предлагаме този различен подход в нашия завладян от PPR строителен бранш. Пресфитингите и многослойните тръби са бъдещето и ние вярваме че имате право на най-доброто!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори