Какво бихте ми препоръчали за сградно ВиК?

Често ни задават този въпрос! Много лесно би било да кажем просто PPR за водопровод и PVC за канализация. Обаче ние не сме такива, не обичаме да ни е лесно а напротив обичаме предизвикателствата и да убеждаваме нашите клиенти с аргументи, знания и опит.

Затова ние казваме:

 MASTER3 е безшумна канализационна система от трислоен полипропилен обогатен с минерали, които ефективно се справят с шума. Това е система от тръби и фитинги, която отвежда изграждането на сградна канализация до нови и недостижими нива до сега, защото предлага бързина на полагане, висока сигурност и несръвним комфорт при експлоатация.

 RADOPRESS пък от своя страна е система, която предизвиква малка революция в изграждането на сграден водопровод. Тази система дава немислима до този момент свобода, както при проектирането така и при изпълнението на водопроводните инсталации. И не защото никой не може да предложи такава система на пазара казвам че е революционна, а защото ние единствени имаме куража да предлагаме този различен подход в нашия завладян от PPR строителен бранш. Пресфитингите и многослойните тръби са бъдещето и ние вярваме че имате право на най-доброто!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!