Система за вграждане на тоалетно казанче Pipelife- точния избор за Вашия дом!

Вложени продукти:

Вътрешна канализация:Flush&Flow-структура за вграждане на тоалетно казанче

Сграден водопровод: 

  • PP-R Silverline
  • Radopres

Детайли:


Обект:
Частна  жилищна сграда, Пловдив

Изпълнител: Доверени инсталатори на Пайплайф

 

 

 

Обектът е жилищна сграда в гр.Пловидв, а изпълнители са наши доверени инсталатори. Разпределението на битовата топла и студена вода се изпълнява с Radopress и PPR Silverline.

PPR системата на Пайплайф е предназначена за водопроводни инсталации за студена и топла вода. Тръбите с алуминиева и стъклофибърна вложка са приложими и при изграждането на отоплителни инсталации.
Системата Radopress е предназначена за отопление (подово, радиаторно и стенно), битова студена и гореща вода и пренос на въздух.

Монтирани са и новите структура за вграждане на тоалетно казанче на PIPELIFE – икономични и тихи.

Flush&Flow

Банята все повече се превръща в едно от най-важните помещения в дома. Вградените тоалетни казанчета са модерно решение за организиране на пространството в банята така че стилът да е изчистен и в същото време функционален. Като разбира се това не е за сметка на възможността за обслужване и ревизиране.
Пайплайф предлага на българския пазар решение- структура за вграждане на точлетни казанчета Flush&Flow, което покрива и най-високите стандарти в бранша като дори надгражда с най-тихия в сектора пълнещ механизъм, което гарантира тишина и спокойствие в банята. Инсталаторите от своя страна се възползват от изключителните инженерни решения за лесен, надежден и бърз монтаж.

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!