Облекчаване на трафика към Черноморието чрез надежден пътен дренаж и отводняване

Строежът на Северен обход Бургас продължава. Отсечката е дълга 4.7км. и има за цел да изведе транзитния поток от АМ Тракия към северната част на Черноморието извън града. Пайплайф България доставя своите изпитани инфраструктурни решения за пътен дренаж и отводняване, за да гарантира чиста пътна настилка.

ОЧАКВА СЕ ПРОЕКТА ДА ПРИКЛЮЧИ СРЕДАТА НА 2022Г.

Новата отсечка не само ще увеличи сигурността, извеждайки транзитния трафик за Северното Черноморие извън Бургас, но също ще се използва и за директна връзка между магистралата и  летището в черноморския град. Пътния участък ще бъде с две платна, разделени със средна разделителна ивица, с по две ленти за движение в посока и банкети, както и локални платна. Връзката със съществуващата пътна мрежа ще се осъществява чрез  4 пътни възела. Инвестицията е за близо 57 млн. лева, които се осигуряват от националния бюджет.

ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ И ПО-НИСКИ РАЗХОДИ ПО ИНСТАЛИРАНЕТО И ЕКСПЛОАТИРАНЕТО

Познавайки качеството на пластмасовите инспекционни и дъждоприемни шахти на Пайплайф, строителят Пътстрой Бургас ЕООД не прави компромис и с този стратегически важен за трафика към Черноморието проект. Предисмтвата надишават в пъти първоначалната инвестиция. Най-вече тяхното ниско тегло, което се отразява на транспортните и монтажни разходи, отлична устойчивост на абразия и корозия, изключителна издръжливост и устойчиост на удари и износване. Всичко това се отразява на ниски разходи по поддръжка  през целия им експлоатационен живот. За този проект са доставени ок 200бр. инспекционни и дъждоприемни шахти.

Набиращите популярност сред големите инфраструктурни обекти тръби от 100% рециклиран полиетилен,   също имат значително  участие в проекта. Близо 3000м от тези тръби са положени на обекта, доказвайки своите отлични качества, които привличат инвеститорите.

ЗАПАЗВАНЕ НА ВОДНИЯ РЕСУРС ЧРЕЗ ЕФЕКТИВНО ОТВЕЖДАНЕ НА ДЪЖДОВНАТА ВОДА

Представената като изцяло завършен продукт дъждоприемна шахта на Паплайф България допълва канализационната и дренажна система на новостроящата се пътна отсечка. Лесната промяна на височината и изходи според проектните изисквания са само няколко от основните предимства на този продукт. Листоуловителят и коша за кал предпазват канализационната система от затлачване, като правят това решение устойчиво и ефективно в  опитите да се изразходва разумно  водния ресурс

 

 

 

КАЧЕСТВОТО И ДОВЕРИЕТО ВИНАГИ ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА ПРИ ДОБРОТО ПАРТНЬОРСТВО

Колаборацията със строителя на обекта датира от дълго време. “Познаваме Пайплайф, познавме инфраструктурните им решения и затова знаем, че няма да сгрешим с тях. Монтажът на техните продукти винаги преминава лесно, никога не е имало лоши изненади при качеството или пък доставките, споделя представител на Пътстрой Бургас ЕООД

 

Споделяне:

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!