PRO 1000 една година по-късно!

„Пайплайф България" ЕООД като производител на канализационни ревизионни шахти от ново поколение, за пореден път показа на практика високото качество на своя продукт, състоящ се от сглобяеми елементи, изработени в заводски условия от инжекционно лят полипропилен. Наред с всичките необходими качества за удобен и бърз монтаж, здравина на земен натиск, те доказаха в експлоатационни условия-след една година, високата степен на водоплътност, лесна експлоатационна поддръжка, възможност за човешки достъп чрез вградените стъпала, чистота на базата. След монтажa на всички елементи, изграждащи шахтата и обратната им засипка и уплътняването й, се пристъпи към полагане на асфалта по време на монтажа. След една година тази настилка не беше напукана, поддала, без фуги или променила формата си.


Нека да припомним всички детайли около монтажа на шахтата тук.


Основната причина за монтаж на шахта от пластмасови елементи  доказа неоспоримо възможността за много по-прецизен, бърз и сигурен монтаж в сравнение с шахта от бетонови елементи. С този проект нагледно се показа, че нашите шахти имат приложение и при ремонтни и рехабилитационни дейности по съществуващи колектори, които са от друг материал и с други габарити и допринасят за подобряване качеството на ВиК услугите, предоставяни от ВиК операторите.

С тази наша съвместна инициатива искахме да демонстрираме, в реални действащи експлоатационни условия, приложението на нашите шахти. Не се поколебахме да предложим нашата експертна помощ и съдействие в бъдеще на колегите от „Софийска вода" АД, при подмяната на други стари ревизионни шахта с нови или само изграждане на нови шахти.
Вижт как премина ревизията на шахтата  във видеото:

 

Manhole PRO 1000 installation

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!