Отново на терен сред проектанти!

С любезното съдействие на КИИП Варна и КИИП Бургас, успяхме да представим пред колегите проектанти новите решения и да опресним информацията за утвърдилите се  вече такива  при  инфраструктурния и сграден водопровод и канализация!

Работейки в посока общи идеи, споделяме една цел: по-здравословна среда на живот, да подобрим жизнения си комфорт и да опазим това, което имаме за бъдещите поколения. Чрез обединяване на ноу-хау, умения, опит и креативност, постигаме много повече заедно, отколко някога бихме могли да постигнем сами.

Нашите презентации бяха разделени на две части, ориентирани към вътрешносградните и инфраструктурни решения.

Модерното решение за редуциране на шума

MASTER 3 PLUS е напълно нова, преработена система от трислойни тръби и фитинги, която отговаря на всички изисквания и доказано най-тихата на пазара! Фитингите са увеличена дебелиа на стената, което гарантира изолационните им качества. Тръбите се предлагат в различни дължини, осигурявайки бърз и лесен монтаж!

Сигурен контрол върху наводнения и замърсяване

Системата за вакуумно отводняване на покриви не само изисква по-малка инвестиция, но е и по-ефективна от гравитачното отвеждане на водата.  Тя изисква по-малък брой воронки и крепежни елементи, както и по-малка обща дължина на тръбите,  което гарантира бърза инсталация и безпроблемен и дълъг експлоатационен живот! Друго основно предимство, което осигурява системата е повече свободно пространство във вътрешността на сградата!

Лесно и бързо включване към водопроводната мрежа

Водомерната шахта на Пайплайф България  е готов, комплексен продукт, който спестява време и средства, а в същото време позволява да вземете индивидуални решения според своите нужди.

Сигурен инфраструктурен водопровод и канализация

Усъвършенстваната разработка на доказания първичен материал полиетилен 100-PE100RC, осигурява по-голяма устойчивост на външни удари като драскотини, издълбаване, концентрирано натоварване и деформация, като при това не губи изискванията за напорни тръбопроводни системи. Благодарение на отличните качества на  материала,тръбите са подходящи за различни приложения и начини на полагане.

Докато водата тече безпроблемно и с по-малко утаяване при тръби с гладка вътрешна повърхност, то гофрираните тръби имат по-висока коравина на пръстена. Издържат на голям натиск и затова са подходящи за терени с натоварен трафик и за полагане в дълбочина. Канализационната система Pragma е с пълен набор от свързващи елементи и е интегрирана част от цялостна канализационна система от тръби, фитинги, шахти и съоръжения.

Налага се преминаване твърде плитко под тежко натоварен път или твърде дълбоко вкопаване на тръбата и въпреки това тя трябва да издържи? Системата Pragnum предлага нестандарта коравина на пръстена от  4 до 32 kN/m2 и големи диаметри отDN/ID 1100 до DN/ID3000, включително и нестандартните диаметри DN/ID 700 и DN/ID 900, отговаряйки на всякакви предизвикателства и условия на приложение! Използваната суовина полетеилен позволява електрофузионно заваряване на муфите, което гарантира водоплътност на системата!

Запазване на водния ресурс чрез ефективно отвеждане на дъждовната вода

Представената като изцяло завършен продукт дъждоприемна шахта на Паплайф България допълва канализационните и дренажни решения. Лесната промяна на височината и изходи според проектните изисквания са само няколко от основните предимства на този продукт. Листоуловителят и коша за кал предпазват канализационната система от затлачване, като правят това решение устойчиво и ефективно в  опитите да се изразходва разумно  водния ресурс.

 

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!