Презентации в КИИП и работа в обща посока!

При засилен интерес и спазване на ограниченията за 30% заетост на залата протекоха серията презентации при проектанти в София!

С любезното съдействие на КИИП, продуктовите мениджъри на Пайплайф България – Емил Щиплиев и Иван Цанов, успяха да опреснят информацията за вътрешносградни и инфраструктурни решения! Презентациите протекоха в два последователни дни, за да дадат възможност на повече специалисти да се включат, предвид рестрикциите за заетост на залата, с оглед спазването на ограниченията срещу разпространението на COVID-19 по нареждане на РЗИ. Системите бяха разделени в два модула, обхващйки всички доказали се, но също и иновативни допълнения в гамата решения на Пайплайф.

Модерното решение за редуциране на шума

MASTER 3 PLUS е напълно нова, преработена система от трислойни тръби и фитинги, която отговаря на всички изисквания и доказано най-тихата на пазара! Фитингите са с увеличена дебелина на стената, което гарантира изолационните им качества. Тръбите се предлагат в различни дължини, осигурявайки бърз и лесен монтаж!

контрол върху наводнения и замърсяване

Системата за вакуумно отводняване на покриви не само изисква по-малка инвестиция, но е и по-ефективна от гравитачното отвеждане на водата.  Тя изисква по-малък брой воронки и крепежни елементи, както и по-малка обща дължина на тръбите,  което гарантира бърза инсталация и безпроблемен и дълъг експлоатационен живот! Друго основно предимство, което осигурява системата е повече свободно пространство във вътрешността на сградата!

Сигурна инфраструктурна канализация и устойчиво управление на атмосферните води

Използването на пластмаси, както при тръбите, така и при шахтите има значителни практически и икономически предимства. Можем да отбележим най-вече ниското тегло и като следствие от това по-лесния транспорт и монтаж, отличната устойчивост на корозия и абразивност, високата износоустойчивост, а също и трайната непроницаемост. Всичко това води до ниски разходи през цялото време на експлоатацията им. Пластмасовите шахти и тяхната гарантирана хермитичност, здравина и ниско тегло ги прави подходящи за изграждането на една завършена канализационна система с дълъг и безпроблемен експлоатационен живот. 

Част от цялостната канализационна система от тръби, фитинги, шахти и съоръжения е и канализационната система Pragma, която разолага с пълен набор от свързващи елементи. Докато водата тече безпроблемно и с по-малко утаяване при тръби с гладка вътрешна повърхност, то гофрираните тръби имат по-висока коравина на пръстена. Издържат на голям натиск и затова са подходящи за терени с натоварен трафик и за полагане в дълбочина. 

Представената като изцяло завършен продукт дъждоприемна шахта на Паплайф България допълва канализационните и дренажни решения. Лесната промяна на височината и изходи според проектните изисквания са само няколко от основните предимства на този продукт. Листоуловителят и коша за кал предпазват канализационната система от затлачване, като правят това решение устойчиво и ефективно в  опитите да се изразходва разумно  водния ресурс.

 А неизменна част от решенията за запазване на водния ресурс чрез ефективно отвеждане, съхранение и изпускане на дъждовната вода е системата Raineo. С непредсказуемото време, интензивните дъждове и въздействието на глобалното затопляне, системите за управление на атмосферните води са се превърнали в необходимост.  Raineo олицетворява пътя на една „капка“от попадането й в урбанизираните площи и територии до връщането и в атмосферата - чрез изпарение или инфилтрация към почвата или заустването й в повърхностни води.

 

МОДУЛНА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ ЗА ЕФЕКТИВНО И УСТОЙЧИВО УЧАСТИЕ В ПРИРОДНИЯ КРЪГОВРАТ

 

Необходимостта от запазването на екологичното равновесие в природата изисква намаляването на замърсителите в повърхностните и подпочвените води. Нашите решения намаляват замърсяването и ефективно пречистват отпадъчните води, когато това не е възможно чрез обществените специализирани пречиствателни съоръжения! 

 Системите ECOBOX изискват една първоначална инвестиция, но разходите за почистване и поддръжка са минимални. Съответстват на нормативните изисквания и биват безпроблемно приети от басейнова дирекция! Степента на пречистване на битовите води отговаря на българските и европейски стандарти в такава степен, че пречистената вода съвсем спокойно се използва за напояване.

С пречистването на отпадъчните води не се пестят само средства и така ценния воден ресурс, но се свежда до минимум и отпечтъка на човешката ръка върху околната среда! 

Споделяне:

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!