БЕЗОПАСНОТО И ПРАВИЛНО ПРЕМИНАВАНЕ НА КАНАЛИЗАЦИОННИТЕ ТРЪБИ ПРЕЗ ПЛОЧИ ИЛИ ДРУГИ БЕТОННИ ЕЛЕМЕНТИ ВЕЧЕ СИ ИМА ИМЕ- PIPELIFE PROTEKTOR!

Със започването на строителството на една къща, паралелно започва и изграждането на необходимата тръбна инфраструктура. И докато вече гледаме към  следващата стъпка, има детайли, който лесно могат да компрометират изграденото до момента.  Изграждането на кофражи, подготовката на арматурата и изливането на много кубически метри бетон застрашават целостта на вече положените тръби. Как да защитим тръбите си?

Нека проследим как успешно това беше направено при еднофамилната къща в покрайнините на  София, при която строителя и инвеститора се довериха на качеството, практичността  и предимствата на продуктите Пайплайф!

ИНОВАТИВЕН ПРОДУКТ, КОЙТО ЩЕ  СПЕСТИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ, ВРЕМЕ И УСИЛИЯ!

 Protektor е обсадна тръба, която защитава основната канализационна тръба от всички потенциални проблеми, като в същото време дава възможност бързо и лесно да се продължи щранга. 
„В случая с нашата къща, Protektor свърши своята работа идеално! Ползите са много, но най-вече ще ни спести допълнителна работа и евентуални проблеми при вътрешните ВиК инсталации“ споделя един от инсталаторите на нашата частна еднофамилна къща. Това може да означава само едно- строително-ремонтните дейности продължават по план, а от това остава доволен както инсталатора, така и инвеститора на обекта!

Лесен монтаж и 100% защитена тръба за сигурна ВиК инсталация

Продуктът представлява гофрирана тръба ф160 изработена от здрав полиетилен и изолация от микропореста гума, която центрира основната тръба. Protektor се изработва с дължина от 0,5 метра, но при нужда може да бъде разрязан на обекта за да се направят две парчета от по 0,25м.

Монтажът на Protektor е много лесен. Когато канализационните тръби са подготвени и вече е ясно къде ще бъдат бетоновите плочи или основи, в зоната на контакт се поставя изделието чрез напъхване до необходимата позиция. Така то вече работи, като своеобразен щит, който защитава и центрира тръбата.

Залагането на Pipelife Protektor още на етап кофражна работа пести средства впоследствие за разпробиване на необходимите  отвори с диамнтено-пробивни машини. При нашата еднофамилна къща, изграждането на сградните ВиК системи се случва по план! А това, че те са осигурени от един доставчик, носи сигурността, която търси клиента за своя дом:

„Факт е, че от Пайплайф ми предложиха всичко необходимо за изграждане на ВиК инсталациите. А тази защитна тръба се оказа плюс, който според строителите ще спести доста излишна работа. Доволен съм!“. 

Споделяне:

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!