Пайплайф България „ОБЗАВЕЖДА“ ЦЯЛ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР В северна МАКЕДОНИЯ

Като всеки мащабен строителен обект, изграждането на търговски център East Gate Mall в Скопие има своите изисквания, на които  трябва да се отговори с иновативни решения. Въпреки сложността на проекта, основната цел на строителя е, да го завърши възможно най-бързо и с най-добро качество. Пайплайф България допринася това да се случи, със своите модерни и лесни за инсталация решения за водопровод, канализация и справяне с атмосферните води, както в сградата, така и извън нея.

 

Вакуумно покривно отводняване

ДОБРО ПАРТНЬОРСТВО ЗА ПО-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ

Строителят, Фортуна Инжинеринг, взима инициативата и организира среща между Пайплайф и инвеститора.  Дългата и успешна бизнес колаборация убеждава строителната компания да потърси отново Пайплайф и заедно да представят решенията пред инвеститора.

"В нашите очи, Пайплайф е силен партньор, на когото да разчитаме във всички аспекти. Компанията може да направи доставки във всеички сфери на приложение, защото продуктовото им портфолио е богато. Точните доставки  и изключително обслужване ни спестяват много време и главоболия, като ги прави перфектния партньор! Това не се отнася само до този проект, а всички предишни, в които сме работили заедно!“, казват от Фортуна Инжинеринг.

 

ЦЯЛОСТНИ СИСТЕМНИ РЕШЕНИЯ ОТ ЕДИН ДОСТАВЧИК

Фортуна Инжинеринг оценява високо пълната гама от тръбни ситеми, която Пайплайф предлага за  питейна вода, извеждане и пречистване на отпадъчни и атмосферни води. Намаляването броя  на доставчиците има икономическо приемущество- не само в парично измерение, но и що касае времето! Строителят, както и инвеститора, могат да разчитат на високо качество  и стриктно спазване на стандартите за всички включени продукти, независимо от приложението им!

Няколко километра тръби и широка гама от шахти, съоръжения и фитинги са вече на строителната площадка. Инсталцията е в разгара си! 

ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ ЗА ОТПАДЪЧНИ И АТМОСФЕРНИ ВОДи

Ревизионните шахти PRO и профилирани тръби за отводняване и дренаж на Пайплайф, Pragma, са по-икономични и екологични от тежките,  трудни за работа и поддръжка алтернативи.  Ниското тегло на продукта намалява вредните Co2 емисии, които се отделят при транспорт и полагане. А в допълнение, продуктите могат да се похвалят със значително по-дълъг живот и по-лесна поддръжка.

Решението за вакуумно отводняване на покриви не само струва по-малко, но е и по-ефективно от традиционните гравитачни дренажни системи. Инвеститорът  пести от време, материали, като в същото време има по-добър контрол върху наводненията и замърсяването. Друго важно предимство на вакуумното отводняване Пайплайф, е че осигурява на вътрешността на сградата достатъчно пространство, а от там и функционална  свобода.

Канализационни тръби Pragma на строителната площадка на East Gate Mall в Скопие!
Канализационни тръби Pragma на строителната площадка на East Gate Mall в Скопие.
Вакуумното покривно отводняване спестява от  функционалното вътрешно пространство на сградата!
Вакуумното покривно отводняване спестява от функционалното вътрешно пространство на сградата!

СИСТЕМИТЕ ЗА ПРЕЧИСТАВАНЕ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ЕКОЛОГИЧНОТО РАВНОВЕСИЕ

Маслоуловителите Пайплайф намират приложение в гаражи, автосервизи, бензиностанции, паркинги  и др. и осигуряват степен на пречистване до 92%. Те са компактни, лесни за инсталиране и употреба. Освен това, лесно и безопасно се включват към системата от канализационни тръби и шахти.

Подобреният мазниноуловител, включен в портфолиото на Пайплайф България е напълно автоматизиран. Той облекчава процеса по поддръжка на съоръжението и осигурява безопасното отделяне на отпадъчните води и включването им в обществената канализационна мрежа.

 

НАДЕЖДЕН ВОДОПРОВОД И БЕЗШУМНА КАНАЛИЗАЦИЯ

Хигиеничният и сигурен пренос на вода, който гарантира системата от PP-R, осигурява всичко необходимо за безпроблемна ежедневна експлоатация от голям поток от хора, какъвто се очаква в търговския център. Системата обещава дълъг експлоатационен живот, без отлагания или корозия, с технология и суровина, отговарящи на най-високите стандарти за качество.

Безшумната канализационна система Master 3 PLUS отговаря на всички изисквания за спокойна и уютна атмосфера в частни и обществени сгради като хотели, болници, молове и др. Тръбите и фасонни части  са доказано най-тихите сред шумоизолиращите продукти на пазара. Новото поколение фитинги са проектирани с по-голяма дебелина на стената , което гарантира изолационните им свойства. Тръбите се предлагат в различни дължини, а свързването им с фасонните елемнти се случва бъро и лесно. Широка гама тръби и фитинги вече са монтирани на обекта в Македония!

Master 3 Plus installation
Master 3 Plus and PP-R systems

Новият търговски център в Скопие, Северна Македония - East Gate Mall ще отвори врати в края на 2021г. С нетърпение чакаме официалното откриване! С всички ВиК ситеми, инсталирани безопасно и функциониращи отлично, ще бъдем готови да посрещнем всички наши гости и партньори, споделя инвеститора.

 

Споделяне:

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!