ВКЛЮЧВАНЕТО ВЪВ ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА ИМА И ЛЕСНО РЕШЕНИЕ-ВОДОМЕРНА ШАХТА ОТ ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ!

Изграждането на тръбната инфраструктура на новопостроена сграда и включването й към водопроводната мрежа е неизбежен процес! Обновената водомерна шахта на Пайплайф България, получила одобрението на редица ВиК дружества в България, може да направи преминаването през този момент бързо, лесно и чисто! Готов, комплексен продукт, който спестява време и средства, а в същото време, позволява да вземете индивидуални решения според своите нужди!

ЛЕСЕН МОНТАЖ и достъп

Обикновено, шахтата заема значително пространство в зелените площи, но дори и тогава, водомерът се оказва неудобно разположен.  Тази ситуация съвсем не е задължителна и водомерната шахта  на Пайплайф  го доказва.

Арматурният възел, състоящ се от всички задължителни според нормите елементи, е  изведен максимално високо, за да е удобно отчитането. Структурата на шахтата може да поеме натиск до 100 кг/м2, което я прави изключително устойчива на деформация и приложима при всякакви условия.

 

 

ЕФЕКТИВНО И МОДЕРНО РЕШЕНИЕ

Опцията за автоматичен обезвъздушител не изисква човешка намеса, а своевременно обезвъздушава системата и спестява некомфортното излизане на въздух от батериите след спиране на водата!

 

100% ЗАЩИТА ВЪВ ВСЕКИ АСПЕКТ

Устойчива на ниски температури.  Ако Вашата шахта трябва да се разположи навън, не е нужно да търсите решение за студените месеци. Под капака има топлоизолация, която предотвратява замръзването през зимата.

Защита при необичайни условия. Вариантът на шахта с дъно предотвратява навлизането на подпочвени води. Това не е Вашият случай или пък искате да спестите от монтирането на дъно? Решението взимате Вие!

 Контрол на достъп

За да си осигурите спокойствие и изключите неправомерен достъп до водомера, не е нужно да ползвате охранителни средства, а просто да изберете капак със заключване. 

Споделяне:

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!