Пайплайф отново на най-голямото изложение за земеделие!

За втора поредна година Пайплайф България взе участие в най-голямото изложение за земеделие в страната Бата Агро, провело се в периода 16-20.05. На него представихме цялостно решение за производители и най-вече нашия топ продукт-лентов капков маркуч.

Пайлайф България на Бата Агро

ЗАВЪРШЕНИ АГРОНОМИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ ЗА НАПОЯВАНЕ, СЪОБРАЗЕНИ С ВАШИТЕ НУЖДИ НА ЕДНО МЯСТО!

Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника и всичко за селското стопанство.  „Участвайки на голям форум, какъвто е Бата Агро, Пайплайф, имаше за цел не само да покаже свои премиум продукти в напояването, но най-вече да влезе в пряк контакт със земеделските производители, да чуе техните нужди и опасения и от своя страна да им предложи пълна подкрепа.  И като извод, който си направихме, можем да отбележим, че точно това липсва на българските земеделци- някой да застане до тях и да работи редом с тях.“, отбелязва Георги Петров, търговски представител за напоителни системи на Пайплайф България.

Усилията ни са фокусирани върху това да предлагаме решения на клиентите си, които са изчистени от грешки, благодарение на международния екип, който работи по проектирането и изграждането на цялостната поливна система. Ние от Пайплайф много детайлно вникваме в калкулацията на поливките - норми, време, дори върху почвата, за да избегнем факта, че многото вода е също толкова вредна, колкото и сушата.

За справяне с предизвикателствата, които времето ни поднася, като периодите на безводие и тези с прекалено много валежи, Пайплайф предлага интелигентни напоителни решения. Пример е лентовия капков маркуч, който беше и акцент в представянето ни на изложението.

Той се отличава с гарантирана надежност в резултат на висококачествен 100% непреработен суров материал и безшевна конструкция на маркуча. Устойчив е на атмосферни влияния, химикали и торове, и Подходящи за широка гама от насаждения и почви, благодарение на широка амплитуда на дебитния поток и дебелина на стената.

Pipelife-Premium-Drip-Tape
Peppers drip írrigation

Предвид огромният избор на оборудване и технологии, както и всички аспекти, които трябва да се вземат предвид за всяка част от поливната инсталация, новата обща брошура за решенията ни за напояване представлява своеобразен наръчник за земеделците.

Споделяне:

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!