Напорен водопровод в завод на "Биовет"

Вложени продукти:

 

Напорен водопровод: РЕ 100 RC Aqualine

Инфраструктурна канализация: 

  • Шахта PRO
  • Pragma  тръби

Детайли:

 

Инвеститор: „Хювефарма" АД
Изпълнител: Главболгарстрой АД
ВиК системи: Пайплайф България
Местоположение: гр. Пещера
Обект: Производствена сграда
Очаквано откриване на производството: март 2020 г

 


„Биовет" АД е водещ европейски производител на фуражни добавки, премикси, активни субстанции и готови лекарствени средства за лечение, профилактика и подобряване здравето и продуктивността на животните. Българската фармацевтична компания разраства своето производство. С инвестицията от нaд 293 млн. лв фармацевтичната компания ще изгради нови мощности в гр. Пещера. Така тя се отличава като най-значим по мащаб частен проект в България през 2018 г.
Именно затова вложените ВиК системи трябва да отговорят на строги изисквания за високо качество. Съвсем логично „Пайплайф България" е предпочетеният избор за доставчик. В проекта са заложени PP канализационни тръби Pragma (с фитинги към тях), PP инжекционно ляти шахти PRO 1000, PVC тръби "Solid pipe" и напорни тръби от РЕ 100 RC Aqualine.
Тръбните системи Pragma се отличават със своята специфична структура, изградена от вътрешен гладък слой и профилиран външен слой. Тя позволява с минимален разход на суровина, съответно по-ниско тегло, да се постигне висока напречна коравина на пръстена. Уникалното на структурата е, че гарантира висока еластичност на пръстена и устойчивост на динамични и статични натоварвания. Сред предимствата са още удароустойчивост, гарантирана водоплътност на системата в диапазон, дълъг ескплоатационен живот, пълен набор от свързващи елементи (фитинги, ревизионни шахти и съоръжения) и др.


Пластмасовите шахти са модерна, екологична и евтина в експлоатационно отношение алтернатива на тежките, обемни и сложни за поддържане бетонни конструкции. Тяхната гарантирана хермeтичност, здравина и ниско тегло ги прави подходящи за изграждането на една завършена канализационна система с дълъг и безпроблемен експлоатационен живот. Възможността за включвания под различни ъгли и на различни височини позволява над 3000 комбинации

PE100RC Aqualine


С доказаната си висока устойчивост на пукнатини при удар, тръбите от PE100 RC са специално пригодени към засилените изисквания при полагане. Те са по-устойчиви на външни удари като драскотини, издълбаване, концентрирано натоварване и деформация, като при това не губят изискванията за напорни тръбопроводни системи.

Къде намират приложение?

Инфраструктурни системи - водоснабдяване, газоснабдяване, отвеждане на атмосферни и канализационни води, напорни канализации, защита на телекомуникационни и оптични кабели.
Промишлени приложения - за тласкатели при помпени системи, за пренос на различни флуиди, горива и т.н.
Селското стопанство - системи за напояване и системи за разпръскване.
Нестандартно приложение - тръбопроводи в трудни и скалисти терени.

 

Източник: StroiInfo

PE100RC installation
PRO manhole installation
PE100RC installation

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!