Работата е част от нашия живот! Нека обединим сили и да се развиваме заедно!

#кариера

Всеки един от нашите повече от  2,700 служители има своя индивидуален набор от умения, опит и лични цели. И все пак, има нещо , което ни обединява. Обща цел и визия как да подобрим стандарта на живот за сегашното и бъдещи поколения.

Вярваме, че комапнията е толкова добра, колкото са нейните хора. Числата не говорят много за компанията, нито я формират. Хората го правят. Затова осигуряваме стимулираща работна среда, основаваща се на съвместна работа , при сигурни и почтителни условия, за да могат хората ни да израстват. Нашите служители, партньори и клиент са част от семейството на Пайплайф и само заедно можем да изградим по-съдържателно и устойчиво бъдеще. 

Оказва се, че слушането е много по-трудно от говоренето.

 

"Трябва да се научим да не позволяваме нещата, с които не сме съгласни, да увисват във въздуха и да отшумяват."


Алекс Хайрабедян, Управител Пайплайф България

aha

Изграждаме бъдещето заедно

Ако искате да предизвикате себе си с нови отговорности в толерантна и стимулираща работна среда, тогава може би Вашето ново карерийно начало може да започне с нас. С дейност, стартирала през 1989г. в Австрия, Германия и Франция, израстнахме до водещмеждународен доставчик на тръбни решения, с офиси в 27 страни по света. 

Нашата мисия е да създаваме по-безопасна и здравословна среда на живот за бъдещите поколени. Ако припознаваш тези ценности, стани част от нас! 

EB_Logistics_Alicia Stroet

Етичен кодекс

Take Care - speech balloon from right

Политика за здраве и безопасност

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори