ВиК рубрика

Mad plumber banner

Наръчник за инсталатора

За да откликне на нуждата от практически помощник , както за инсталаторите, така и за любителите водопроводчици, Пайплайф подготви „Нaръчник за инсталатора". В наръчника сме се опитали да дадем някои практически насоки при монтажа на канализация, водопровод и отопление. Добавили сме също и съвети от инсталатори с голям опит. Идеята е това помагало да дава онази информация и насоки, които се учат от практиката, а не от учебниците. Затова и ние сме отворени, и готови да добавим всички полезни, практични съвети, и препоръки от вас инсталатори и майстори. 

Caucasian Plumber at Work. Worker Checking on a Heating Pipeline.

Пластмасови тапи за тръби-чудесно функционално решение.

Когато започнахме да предлагаме на нашия пазар пластмасовите тапи за тръби PEX, PEX/AL/PEX, PERT и PERT/AL/PERT знаехме, че майсторите ще ги харесат, но не очаквахме това харесване да е толкова голямо! Оказа се, че това е дълго чакано решение, което спестява много време и усилия.

Бързо и елегантно решение за предпазване на тръбите от навлизане на замазки, мазилки и други нежелани неща, а в същото време са достатъчно надеждни, за да си направите пробите под налягане до 20 Bar. Лесна за монтаж, а и за многократна употреба.
Поради големия интерес, ние решихме да разширим гамата, която в момента е за тръби ф16 и ф20, като добавим тапи и за ф26. Така, професионалния или хоби майстор, ще има едно сигурно решение за предпазване или тестване под налягане за своите тръби.

Plugs
Chamfer drawing

Фаската – един недооценен елемент от тръбата!

Фаската представлява скосяване под определен ъгъл на ръба на стената на тръба. Тя се прави при почистване на остри ръбове в следствие на рязане, a и като изискване при монтаж.

PP-R cut

Правилно заваряване на PPR тръби и фитинги

През годините PPR системата се наложи, като водеща при изграждането на сградни водопроводни инсталации. Това е така защото този тип тръби и фитинги имат много достойнства и дават голяма сигурност и не на последно място с тях се работи сравнително лесно.

Glue packaging

Смазката-без нея не може!

Когато се работи с канализационни тръби то неимоверно се използва смазка. Тя позволява тръбата да влезе лесно в муфата и да заеме правилната си позиция.

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!