Image picture

Мисълта за бъдещето е част от нашия живот! Да започнем да изграждаме днес за по-добро утре!

#иновация

Няма да чакаме кротко нашето бъдеще! Климатични промени, замърсяване, урбанизация, общество, движено от бързо променяща се информация, нови технологии и др. са само част от думите, които изпълват нашето ежедневие и време.

Ние чуваме тези думи като апел да хванем бъдещето си в ръце. Имаме ноу-хау, креативност, партньори и желание, което ни кара да предвиждаме бъдещите нужди и бързо да се адаптираме към непредвидимото. 

Истинската иновация предвижда нуждата на хората, още преди те да са я почувствали.

Зоран Давидовски, отдел Проучване и разработване, Пайплайф

Има добра причина, поради която сме водещ производител на тръбни системи  За да предвидим най-добре нуждите на постоянно развиващият се свят, непрекъснато развиваме не само процесите и продуктите си, но и самите себе си.

Zoran Davidovski

Ние сме двигателя на иновациите

При иновациите не е важно само винаги да си пръв, но и да правиш нещата по-добри. Нашият R&D отдел има много ясна цел: да предизвиква постоянно статуквото  и да изпревари бъдещите нужди с дълготрайни решения.

В стремежа си да предизвикваме постоянно себе си, стартирахме проекта "Ideas & More" през 2009г. за служителите на Пайплайф, за да раздвижат своето креативно мислене в посока точни, иноватовни решения за производствения процес и опазвае на природните ресурси.

Senior grandfather helping grandson ride on kids toy car. Happy old man pushing car while boy driving on street. Grandparent playing with little boy on gokart.

Пайплайф България с решение на редица проблемни ситуации с нов продукт- гъвкави връзки от PERT-AL-PERT!

Гъвкави връзки за присъединяване на бойлери, тоалетни и други постоянни или временни връзки, изработени от Pert-Al-Pert тръба Type II и фабрично пресовани холендрови гайки ф16х1/2". 

Radoflex-flexible-rubber fittings

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!