Структурите за вграждане на Пайплайф покриват изцяло изискванията на частен дом край София

WC Gestell der FLUSH & FLOW Reihe

Надеждните и сигурни инсталации в банята са от ключово значение за собствениците на частни жилищни сгради. Когато обаче пространството е ограничено, а компромиси с удобството не стоят на дневен ред, завършените системи  са правилния избор! Затова и казанчето за вграждане на Пайплайф България се оказва идеалното решение за този уютен дом в покрайнините на София.

Перфектната функционалност и лесна инсталация са важни, но инвеститорите на жилищни пространства искат да имат всички удобства- функционалност, сигурност, здравословна и комфортна среда. Когато собственикът на тази къща избира продуктите и съоръженията за своите ВиК инсталации и отопление, вече знае, че в Пайплайф ще намери правилното решение и за своята баня!

когато избираме за своя дом, всеки аспект има значение!

Структурите покриват и най-високите стандарти в бранша, като дори надграждат с най-тихия в сектора пълнещ механизъм, което гарантира тишина и спокойствие в банята. За да се избегне нежеланото разплискване при пускане на водата, динамиката на водния поток може да се видоизмени чрез различни вложки за контрол.

За да се насърчи пестенето на водния ресурс, нашите структури се предлагат с екологична настройка на казанчето от 2 до 6л.

Избирайки поредно решение за своя дом от Пайплайф България, инвестититорът залага не само на качеството, но и на сигурността, която му носи сътрудничството с Пайплайф:“ По време на изграждането на системите в моята къща, имах възможността многократно да се уверя не само в качеството им, но и в цялостната услуга, която ми предложиха от Пайплайф. В днешно време, да получиш безлатен и адекватен отговор на всеки въпрос обикновено изисква ужасно много време. С Пайплайф получих точно и бързо  съдействие и то безплатно!“

 

Компактно казанче с просто утройство! Нужен ви е само един размер гаечен ключ!

Инсталаторите от своя страна се възползват от изключителните инженерни решения за лесен, надежден и бърз монтаж. Тук вътрешносградните системи са монтирани от Георги Маринкев от Газтерм Инженеринг, инсталатор от програмата на Пайплайф „Доверен инсталатор“.

За улесняване на монтажа, всички компоненти, които трябва да бъдат закрепени или регулирани, са оцветени в червено, а за цялата система е необходим само един размер гаечен ключ! Разбира се, че инсталацията върви бързо.“, обяснява бързия монтаж инсталатора.

Структурата за вграждане Flush & Flow работи безотказно десетилетия. Тъй като казанчето е изработено като една цяла част, благодарение на отсъствието на каквито и да били заваръчни шевове, абсолютната му херметичност и непропускливост е гарантирана. В допълнение към това, Пайплайф гарантира поддържането на  резервни части 25 години, за да се подсигури дългия му експлоатационен живот.

FLush&Flow installation
Структурите са с компактно и просто устройство!
FLush&Flow installation
Различните видове са пригодени за съответната среда на монтаж!

свобода при проектиране на банята

Сухо строителство(гипсокартон) или масивна стена- средата на монтаж не играе роля за качеството и експлоатацията на казанчетата Пайплайф, тъй като различните видове са пригодени за съответните изисквания. Така, невидимо вградено в структурата на стената на банята и благодарение на разнообразието от активаторни панели, които предлагаме, системата за вграждане е естетически съвместима с избрания от Вас дизайн на банята. Този дом не прави изключение и дава нужната свобода за проектиране. „ Невидимо е, а ти дава възможност да се възползваш от всички функционалности на модерно и удобно тоалетно казанче“, заключва инвеститора.


Flush&Flow closed

Монтаж и поддръжка в няколко лесни стъпки!

За улесняване на монтажа всички компоненти, които трябва да бъдат закрепени или регулирани са оцветени в червено, а за цялата система е необходим само един размер гаечен ключ!

 

Вижте инструкциите във видеото>>

Споделяне:

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!