10 години гаранция Radopress!

Пайплайф България въвежда 10 годишна гаранция за системата Радопрес. Това влючва както подмяна на дефектни или течащи тръби и фитинги, така и покриване на разходи за ремонти, повреди на интериор и др.

Гаранцията се дава само за система, изградена от тръби и фитинги Радопрес на Пайплайф.

 

Радопрес е най-ползваната система в европейските страни за отопление и водопровод в сградите. Тя е мултифункционална с много голяма гама тръби и фитинги и включва класическото радиаторно и конвекторно отопление; подово, стенно и таванно отопление и охлаждане; водопровод за битова топла и студена вода. Употребата на Радопрес за сграден водопровод вместо ППР води до много предимства като надеждност, сигурност, бързина на монтаж и по-добра хидравлика.

10 годишната гаранция е отдавнашна практика на Пайплайф в европейските страни, а вече и у нас, която дава сигурност и на крайния клиент, и на монтажната фирма, защото всички евентуални проблеми по системата и допълнителни щети са покриват от специален гаранционен фонд на Пайплайф в размер на 2 милиона лева.

Radopress

10 години гаранция на продукта!!!

ЗА ВРЪЗКА С НАС!

Имате въпроси? Изберете най-удобния начин да се свържем с Вас!

Оставете телефонен номер!

Оставете телефонен номер!
Оставете имейл адрес!

EN

Find all needed documents in English and other available languages! Or contact us for further information!

Follow the link

Онлайн магазин

Оторизирани дистрибутори

За контакт

Изберете подходящия начин да се свържем с Вас, за да получите информацията, която Ви е необходима! Оставете свой теледфонен номер или e-mail!

Оставете телефонен номер!

Ще се свържем с Вас по телефона, отбелязан във формата!
Ще се свържем с Вас по имейла, отбелязан във формата!