Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

новини

Домакини на Академия Лидерите

На 22.06.2018 г. участниците от Сезон 2 на Академия Лидерите посетиха базата на Пайплайф в Ботевград. В завода ги посрещна нашия управител- Алекс Хайрабедян, който им представи целия процес на производство, както и начините за складиране и ръчната изработка на някои от по-сложните системи.
Склад София - дни в инвентаризация

Склад София - дни в инвентаризация

Уважаеми клиенти, приятели и партньори, „Пайплайф България” ЕООД Ви уведомява, че на 2 и 3 юли 2018 г. складът ни в град София няма да работи с клиенти поради инвентаризация.

Това беше IFAT 2018!

IFAT 2018 доказа още веднъж, че отговаря на международния стандарт и търсене, и е в състояние да впечатли професионалния свят с множеството си вдъхновяващи и забележителни иновации!

Отново домакини на сръбски специалисти от ВиК областта

На 13-15.06, имахме удоволствието да посрещнем в България и завода ни в Ботевград група проектанти, и ВиК специалисти от Сърбия. Сръбските колеги се запознаха с технологията ни на производство и с основни тестове, на които подлагаме тръбите, ...

Пайплайф направи практическа демонстрация пред курсисти от ДП БГЦПО-Клон Плевен

На 06.06.2018 г., фирма „Пайплайф“ направи практическа демонстрация пред обучаемите от курс „Вътрешни водоснабдителни и канализационни мрежи“ във ВИК работилницата на ДП „БГЦПО“ – Клон Плевен.

Системата Raineo на Pipelife беше представена на срещи с архитекти и инженери в Македония

Семинарът, организиран от Semmelrock България, съвместно с „Камарата на архитектите и инженерите на Република Македония“ се проведе на 15.05.2018г. Презентацията беше посветена на модерните тенденции и практически решения за съвременна градска среда, постигнати с екологични строителни продукти.

Посещение на студенти от Белградския университет в завода в Ботевград

Пайплайф България имаше удоволствието да бъде домакин на поредно посещение от страна на студенти- последен курс от университета в Белград.

Алекс Хайрабедян- отново в Академия Лидерите

Нашият управител Алекс Хайрабедян беше лектор в Академия Лидерите с темата „Да продаваш е човешко“. Той представи темата за продажбите в широкия смисъл на думата. За това кой и какво продава и защо тези, които убеждават и мотивират други хора, също са продавачи.

Безшумна канализация MASTER 3 за бизнес сграда "Риал Сайт" в София

Пайплайф България достави материалите за сградната канализация на "Риал Сайт", които избраха най-висококачественатите продукти на Пайплайф - системите Master 3 и PP Master. Това са трислойни полипропиленови тръби с минерални съставки, достигащи коравина до SN16.

Първа среща- Пайплайф&Партньори

На 23.03.2018г., се проведе първа среща „Пайплайф&Партньори“, която събра партньорски фирми на Пайплайф от цялата страна. Колегите бяха запознати с производството, склада, организацията и работата на лабораторията за изпитване на тръби в Пайплайф България.
pipelife_flags