Choose your region
Контакт · Languages: BG | EN
Menu

новини

Дарение на "Пайплайф България" за социалния комплекс от къщи на Хабитат в Костинброд

Пайплайф България направи за втори път дарение на строящия се комплекс от социални къщи на Хабитат в Костинброд.

Нулев цикъл

Ние от Пайплайф се гордеем, че можем да предложим на нашите клиенти абсолютно всичко, което е нужно на един човек, решил да си построи къща. В серия статии заедно ще проследим всички етапи от изграждането на ВиК на новострояща се къща както разбира се и отоплителната инсталация. В тази серия от статии ще Ви запознаем със стъпките при изграждането на една еднофамилна къща в София.

Магазин „Зора“ в гр. Бургас – с канализация от Пайплайф България

Системата за вътрешносгрдна канализация на Пайплайф, Master 3, бе редпочетена при изграждането на магазин от веригaта „Зора“ в гр. Бургас.

"Ден на майстора" с Пайплайф България, 2018

За поредна година, Пайплайф България организира редица демонстрации на своите продукти из цяла България.

Ето къде намериха приложения тръбите Radopress!

Пайплайф България достави тръби и фитинги от системата Radopress , при изграждане на водопровод в частна къща в Черноморец.

Домакини на поредно посещение!

През юли, на посещение в завода в Ботевград, бяха проектанти от B&J Group, София. Фирмата е специализирана в изготвяне на комплексни инвестиционни проекти, проектиране, консултиране и инженеринг на ВиК системи и CCTV инспекция на канализационни мрежи.

Тимбилдинг „Заедно сме по-силни- за пореден път и през 2018 г.

В началото на юли 2018г., фирмите от групата на Винербергер- Винербергер България, Пайплайф България и Земелрок България, имаха възможност да участват в поредното издание на тимбилдинга TWAS( Together we are stronger).

Винербергер придоби Isoterm- норвежкия специалист в пластмаовите тръби, устойчиви на замръзване

Компанията ръководи завод в Рингебау и търговски офис в съседна Швеция. Винербергер финализира придобиванто на норвежката комания Isoterm AS, производител на пластмасови тръби, устойчиви на замръзване...

Невидимите детайли

Покупката на ново жилище е сериозна стъпка, която предопределя условията на обитаване на нас и близките ни хора за дълъг период от време. Наред с внимателното изследване на локацията, квадратурата и цената, честа заблуда при търсенето му е, че то е еднократна инвестиция и най-важно е как изглежда отвън.

Пайплайф - доставчик на канализационни продукти за къмпинг „Градина“

Пайплайф България достави тръби Pragma и шахти PRO, и Prakto, по проект за изграждане на канализация в къмпинг „Градина“.
pipelife_flags